Gå til innhold

Forelskelse på arbeidsplassen


Gjest Retor

Anbefalte innlegg

Har forelsket meg i en arbeidskollega, men er jo også glad i min kone. Er det unormalt å være glad i to kvinner samtidig? Det kan hvertfall være problematisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest går nok over

Det er vanlig og helt naturlig å forelske seg i andre i løpet av et langt samliv.

Det som er forskjellen er hvordan man takler det og oppfører seg.

Hvis du er glad i din kone, så bruker du litt energi på å unngå den du er forelsket i, slik at forelskelsen kan gå over (slik den gjør i de aller fleste tilfeller) uten at det skjer noe som kan såre din kone eller samlivet deres.

Ikke bli med på sosiale tilstelninger med alkohol osv på jobben, prøv å få andre prosjekter / arbeidsoppgaver som gjør at du og hun du har falt for ikke må jobbe veldig mye og tett sammen akkurat nå. Og jobb litt mindre og ta deg tid og råd til å gjøre hyggelige ting sammen med familien og kona.

Allikevel kan du kjenne på de gode forelskelses-følelsene, men konsentrer deg om det som gjelder deg og ikke kollegaen. Føl deg ung, attraktiv, levende.

Må du si positive ting til henne, pass på at dette er relevant og hyggelig for hun du liker, si at hun gjør en god jobb når hun gjør det.

Og la det hele gli over. Evt be om å bli flyttet / bytt jobb hvis det blir et for stort problem.

Det skal være ekteskapet ditt som ikke fungerer som er grunnen til at du eventuelt velger å bryte opp fra dette, ikke at du liker noen andre, for det vil kunne skje igjen og igjen. Og velger du å bryte ekteskapet, skal all respekt og omtanke vies familien, bruk nok tid på en skikkelig avslutning, og lang tid på tid for deg selv før du eventuelt tar opp kontakt med en du har forelsket deg i. Du skal være helt sikker med deg selv at du ville brutt ut uansett, og heller vil leve alene enn sammen med din kone, før du bryter. Det har med respekt, ikke minst for deg selv, å gjøre.

Men tilbake til det jeg begynte med og som jeg håper er det som skjer; forelskelser kommer og går, og har mer med deg og din glede over det å være forelsket å gjøre. Ikke la dette ødelegge forholdet til den du er glad i. Har du hatt så mye kontakt med kollegaen at hun skjønner at du e forelsket, si det som det er, at du har blirr fasinert av henne, men elsker din kone og vil bruke all energi på familien. Sier du det på en riktig måte, kan dere begge komme ut av dette og gå videre hver for seg samtidig som man føler seg verdatt og respektert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...