Gå til innhold

Mulig å bli gravid?


tiri

Anbefalte innlegg

Jeg har fått hormonforstyrrelser etter at jeg fikk spiseforstyrrelser for noen år siden. Går bra nå, men får ikke mensen. Gynekologen sier jeg har lavt østrogen, og høyt LH. Dette gir ingen eggløsning, men " stresser eggstokkene". Behandles med Trisekvens, blir ikke bedre. Har småblødninger ca 20 dager i måneden, med Trisekvens...Jeg ønsker meg barn.Er det mulig for meg å bli gravid? Mulig å bli " bra"? Normal mens i fem år , før jeg fikk spiseforstyrrelser.

Ulykkelig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Hvis du også har høyt FSH tyder det på svikt i eggstokkene og det er vanskelig å behandle. Da starter man Trisekvens som et 'siste håp'. Rart at du får uregelmessige blødninger på det? Hvis østrogen og FSH er lav/normal og du har konstant forhøyet LH er det mulig å behandle. Man kan da forsøke hormonbehandling med tabletter eller sprøyter for å fremkalle eggløsning. Lykke til!

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...