Gå til innhold

Balsamico-eddik


Gjest Boobiegirl

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest på salat

Eddik er vel verken veldig sunt eller usunt. Det brukes til matlaging. Balsamicoeddik er vanlig å blande med olivenolje og ha som dressing på salater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv.

Er Balsamico-eddik veldig forskjellig fra vanlig eddik? Så kokken Jamie brukte den på alt mulig, også på søte desserter. Synes vanlig eddik er sur og fæl, og bruker den ikke.

Er den vanskelig å få tak i?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ulv I Faarikaal

Bl a salat, fløtesauser og majones. Visstnok også på iskrem ?! Den jeg liker best er Monari Federzoni, kom på annen plass i norsk test. Testvinneren likte jeg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Persille

Bruker det som nevnt her i salater. Men har hørt det skal være fantastisk på jordbær... har ikke prøvd det selv.

Det er fantastisk på jordbær!

Del dem i passe biter dersom bærene er store, da trekker de til seg eddiken bedre. Bruk ca 2 ss balsamico og 1-2 ss sukker på 500 g bær...

Hell blandingen over bærene og la dem trekke litt før servering, en halvtime pleier å holde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...