Gå til innhold

Eksdama har panikkangst


Gjest ikke undertegnet

Anbefalte innlegg

Gjest ikke undertegnet

Eksdama til kjæresten har panikkangst. De har barn, og hun tror hun er "verdens beste mamma". Hun setter i gang de rareste storprosjekter for barna, for så å kaste arrangementene i fanget på oss når hun ikke greier å gjennomføre dem. I tillegg har hun fått for seg at jeg er skadelig for barn, og er stadig etter meg med den underligste kritikk.

Hjelp, jeg blir GAL :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest samme båt

Skulle nesten tro du prata om eks-dama mi faktisk. Har opplevd noe av det samme som deg! Men i tillegg er det masse selvmotsigelser, fornektelser og forsøk på manipulasjon fra hennes side som hindrer vårt samarbeid om barnet vi har felles.

Selv er jeg nå lykkelig gift med en annen kvinne som jeg har to barn til med! Måten jeg/vi takler slike problemer på er at vi (kona mi og jeg) prater oss imellom. Jeg refererer og gjenforteller alt til min kone slik at hun ikke holdes utenfor og vi prater om hvor "vanskelig" vi synes min eks er.

Tror vel egentlig ikke det finnes noen god løsning for dette problemet ditt, men du kan jo forsøke å få barnet til å bo fast hos deg slik at DU har den daglige omsorgen. På denne måten kan du til en viss grad unngå hennes "påfunn" da det er du som mer eller mindre har kontroll over og styrer hverdagen til ditt barn.

Men å få barnet til å bo hos deg er vel kanskje ikke så lett, men dersom du tar det opp med en advokat e.l. kan du jo få en tilbakemelding på om hvor barnet har det best. Hos deg eller en med panikkangst...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...