Gå til innhold

Tandori Chicken


Mizar

Anbefalte innlegg

Noen som vet hva som er vanlig å bruke for å få den mørke rødfargen? I oppskriften står det rød matfarge,,, HAr prøvd med konditorfarge, men etter et glass var det bare blitt rosa... Noen tips??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan bruke tandoori paste eller tandoori krydder.

Har laget krydderblandingen selv jeg... men det er ikke noe i den som gjør at bitene blir røde... eller snakker du om en blanding som bare gir farge? For det er det jeg er ute etter. Smaken syns jeg blir best når man blander krydderet selv..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest retvizan

Har laget krydderblandingen selv jeg... men det er ikke noe i den som gjør at bitene blir røde... eller snakker du om en blanding som bare gir farge? For det er det jeg er ute etter. Smaken syns jeg blir best når man blander krydderet selv..

Jeg kjøper ferdig blanding som både smaker og farger. Smører kyllingen inn med pasten noen timer før den skal i ovnen. Aner ikke hva som gir den røde fargen, men som Aina E sier, så gir paprikapulver en god rødfarge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjøp en kryddreblandning som heter tandori masala, finnes på innvandrer foretningene helt sikkert, den er veldig god å kryddre kylling med :)

Rød currypasta er også et tips

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil du dele oppskriften og forhold på hvordan du lager krydderblandingen selv?

malt paprika gir jo fin rødfarge..

Oppskriften er kjempegod;

Kyllingfilet i biter

1/2 dl sitronsaft

1/2 liten løk

2-3 fedd hvitløk

1 ss frisk revet ingefær

3 ts koriander

1 ss spisskummen

1 ss sitronsaft, ekstra

1 ts salt

1/4 ts paprikapulver

1/2 chillipulver

250 g yougert

rød matkluør.

Pensel kyllingen med sitron . Vent i 30 min. Kjør resten sammen i en hurtigmikser og fordel marinaden over bitene. La den stå i ca 12 timer i kjøleskapet under plast. Tre bitene på spidd og stek i ca 30 min langt opp i ovnen... Denne er kjempegod.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...