Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er så påleggslei, og ute etter nye gode ideer.

og btw: er kaviar og gulost en normal mix på brødskiva? Bare lurer

Min favoritt er vanligvis egg med agurk, majones og salt.. men selv det er jeg lei av

Skrevet

Kaviar og gulost er en gammel favoritt, ja!

Jeg har forskjellige perioder hvor bare én ting duger på skiva. Her er noen av mine:

* servelat med grov sennep

* leverpostei med slangargurk, sylteagurk, majones og grovkvernet pepper

* salat, salami og fetaost

* brunost og boysenbærsyltetøy

* Denjas baguettesalat med kylling i karri. Sykt dyr, men av og til...mmmm...

Gjest Uglemor
Skrevet

Kaviar og gulost er helt vanlig hos oss i hvertfall...

Jeg er temmelig påleggslei selv, men vrir hjernen:

Kalkun falukorv med agurk og majones.

Snøfrisk ost med agurk og majones.

Salt bankekjøtt med agurk og majones.

Eller rett og slett bare agurk og majones...

Skrevet

Kaviar og gulost er en gammel favoritt, ja!

Jeg har forskjellige perioder hvor bare én ting duger på skiva. Her er noen av mine:

* servelat med grov sennep

* leverpostei med slangargurk, sylteagurk, majones og grovkvernet pepper

* salat, salami og fetaost

* brunost og boysenbærsyltetøy

* Denjas baguettesalat med kylling i karri. Sykt dyr, men av og til...mmmm...

mm.. salami og fetaost..

hvilken fetaost da? den krydrete marinerte i firkanter eller naturell?

=)

Skrevet

mm.. salami og fetaost..

hvilken fetaost da? den krydrete marinerte i firkanter eller naturell?

=)

Når jeg skal ha den på skiva, kjøper jeg naturellen i papp-pakning. Den kan jeg skjære fine skiver av som passer på brødet.

En annen ting som er nyyydelig og kjekk lunsj- og nistemat, er pitabrød med salat, salami og fetaost.

Skrevet

Valnøttbrød med isbergsalat, vossakorv, agurk og evt majones er digg.

Eller rækesalat.

Eller brød ristet på panna med følgende: vinagrette med soltørkede tomater, hvitost, fersk basilikum klippet over frisk tomat i skiver, nykvernet pepper til slutt. Alltid dødsdigg, alltid suksess.

Skrevet

Kaviar og gulost er vel normalt??

Tunfisk med majones er nammis!

Smørost med eggerøre oppå er også deilig.

Skrevet

fiskepudding med masse vårløk og rød og gul paprika

Gjest carlina
Skrevet

Mmm... filedelphia naturell ost med jordbær syltetøy...Nammis!!

Skrevet

Når jeg skal ha den på skiva, kjøper jeg naturellen i papp-pakning. Den kan jeg skjære fine skiver av som passer på brødet.

En annen ting som er nyyydelig og kjekk lunsj- og nistemat, er pitabrød med salat, salami og fetaost.

Tomat med salt, pepper og litt majones Mmmmmmmm

Skrevet

Pasté "Kylling og soltørkede tomater", gjerne med bostonagurk oppå.

Havbris fiskeposteier (særlig laks med grønn pepper!!).

Philadelphiaost, gjerne en av dem med smakstilsetning, under kjøttpålegg, tomat, agurk og ruccola på toppen. Avocado gjør seg også godt som garnityr!

Lodderogn med rømme, evt. også finhakket løk.

Røykelaks.

For eksempel.

Skrevet

Prøv å lag ostesmørbrød av kaviar, ost, finhakket løk og oregano.

Salami med italiensk salat.

Roastbiff med finhakket purre

Fiskepudding med majones

Rekesalat (med mye reker i)

Lammerull

Ostesmørbrød med fårepølse

Pølser

Ost og skinke

Svinestek

Lammestek

*sulten*

Skrevet

Skinke og sennep er godt. Og så er jeg glad i cottage cheese med purre og tomat på, og gjerne noen strimler med skinke eller noe på toppen.

Skrevet

Kaviar og gulost er heilt normalt.

Streit favoritt for meg er nok egg og kaviar.

Kryddersalami med gulost, majo, tomat og agurk er heller ikkje å forakte!

Skrevet

Reker. (helst ferske, men frosne går også. Ikke reker i lake). Med margarin på loffen, majonesen under rekene, sitrondråper på, og ev. salt.

Tunfisksalat; 2 bokser tunfisk blandes med rundt 1/2 pakke majones, kanskje litt mer. Tilsett en finhakket liten løk, og 1 teskje bostonagurk/agurkmix.

Brukes helst på ferske eller nytinede rundstykker.

Roastbeef er godt, men dyrt.

Skinke med agurk og hvitost.

Ostesmørbrød (ost/skinke/tomatskiver/pepper/gastromat ev salt/ kanskje litt oregano, muligens hvitløk og oppå osten litt grillkrydder) Haes i ovnen, bruk gjerne grill og varmluft om du har slikt.

Ellers diverse danderinger av salatblad, agurk, paprika, tomat, kjøttpålegg, løk .. eller hva med oliven? Eller avocado?

Skrevet

Tomat med salt, pepper og litt majones Mmmmmmmm

... og med en liten skvett vellagret balsamico...

Skrevet

Jeg er sulten!

Jeg liker det meste, men en ting jeg fant ut var snadder er kyllingpålegg med karrikant kjøpt i ferskvaredisken, med salat tomat agurk og sukkerert. Snadder :)

Skrevet

Ferske reker er noe av det beste som finnes... mmmmmmmm...

Ellers liker jeg godt roastbeef, kyllingkjøttboller med potetsalat + løk og kylling naturell (pålegget til Prior) med tomat på.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...