Gjest brødgal Skrevet 30. august 2002 Del Skrevet 30. august 2002 I følge Linberg skal man helst unngå hvete - hvordan klarer man dette? Hva med de to brødskivene jeg kjøper i kantina - må jeg klare meg uten dem? Hva skal jeg spise istedet? Hvilke brødtyper er det egentlig OK å spise når man ikke kan spise de kjempegrove brødskivene eller pumpernickel? Finnes det noen alternative brødtyper? Er så glad i brød.... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tips Skrevet 30. august 2002 Del Skrevet 30. august 2002 Hele poenget til Lindberg er jo å kutte ned / kutte ut brød, stivelse, poteter osv osv. Har noen venninner som prøvde dietten, de var kjempenøye en måneds tid, deretter hadde de lært prinsippene og vennet seg til det nye kostholdet, og da følger de ikke dietten lenger, men helt naturlig velger de salat i stedetfor brød til lunsj, frukt med yoghurt i stedetfor brød til frokost, linser i stedetfor poteter / pasta / ris til middag. Må du ha brød, bak selv etter Lindbergs oppskkrifter (han har egne kokebøker) eller kjøp pumpernickel-brød (slik som er i firkantede plastbokser, bakt av bare grovt korn). Det som kalles grovt brød i butikken, er stort sett mest hvetemel det også, så forskjellen mellom dette og loff er ikke stor i GI-sammenheng. Mitt tips er (hvis du vil følge Lindbergs råd); les bøkene godt slik at du forstår hovedpoengene, og ikke henger deg opp i detaljer. med mindre du er insulinresistent, trenger du ikke å følge dietten til punkt og prikke, men lær deg hvordan du kan spise godt uten å få i deg for mye sukker og hvetemel. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Slippen Skrevet 30. august 2002 Del Skrevet 30. august 2002 Hei Brødgal! Jeg ville fortsette å spise brød med god samvittighet jeg ) Lindberg dietten er ikke standard for hva som er best å spise. Vanlig anbefaling er å spise et variert sunt kosthold som inneholder både karbohydrater, proteiner og fett. Det vil si at vi skal spise brød/korn/ris/pasta (gjerne grovt), frukt, grønnsaker, melk og kjøtt/vegetabilske proteiner! Når det gjelder brødtype, så ville jeg anbefale å spise det som er grovt og med flere forskjellige korn. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bluesi Skrevet 30. august 2002 Del Skrevet 30. august 2002 Hele poenget til Lindberg er jo å kutte ned / kutte ut brød, stivelse, poteter osv osv. Har noen venninner som prøvde dietten, de var kjempenøye en måneds tid, deretter hadde de lært prinsippene og vennet seg til det nye kostholdet, og da følger de ikke dietten lenger, men helt naturlig velger de salat i stedetfor brød til lunsj, frukt med yoghurt i stedetfor brød til frokost, linser i stedetfor poteter / pasta / ris til middag. Må du ha brød, bak selv etter Lindbergs oppskkrifter (han har egne kokebøker) eller kjøp pumpernickel-brød (slik som er i firkantede plastbokser, bakt av bare grovt korn). Det som kalles grovt brød i butikken, er stort sett mest hvetemel det også, så forskjellen mellom dette og loff er ikke stor i GI-sammenheng. Mitt tips er (hvis du vil følge Lindbergs råd); les bøkene godt slik at du forstår hovedpoengene, og ikke henger deg opp i detaljer. med mindre du er insulinresistent, trenger du ikke å følge dietten til punkt og prikke, men lær deg hvordan du kan spise godt uten å få i deg for mye sukker og hvetemel. Alle butikker i "Meny" kjeden har brødet for deg ! Brødet heter Rugbrød med solsikke og er fra Schulstad bakeri. Dette brødet er ikke laget av hvetemel overhodet, men kun grovt mel. Det finnes også et brød til i samme serien uten hvetemel som heter Grovbrød med havre (tror jeg det var) De ligger uansett ved siden av hverandre i hyllen. Brødet er kjempegodt. Del det opp (det er ferdig skåret) og putt ned poser i fryseren så har du ferskt deilig brød hver dag. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 31. august 2002 Del Skrevet 31. august 2002 For det første etter menyen til Fedon Lindberg så er det da en til to brødskiver hver dag. Gjerne etter hans oppskrift, men jeg vil tro at f.eks. birkebeinerbrød i butikken er like grovt. Ellers kan du erstatte hvetemelet med speltmel som skal være mye bedre. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.