Gå til innhold

Patetiske R. Wesenlund


nolte

Anbefalte innlegg

Nå er denne tragiske tullingen på banen igjen. Trist at denne mannen, kanskje forrige århundres største komiker i Norge, med en enorm "forhenværende" popularitet, i de senere årene har endt opp som en småparanoid surpadd, selvbestaltet "rikssynser", hvis hovedbudskap er å rakke ned på yngre komikere, og den yngre generasjonen generelt.

Alle disse synspunktene fremfører han på det samme snøvlete, og usammenhengende språk han har endt opp med etterhvert.

Klarer ikke mannen å takle at komikerarenaen, nå domineres av nye folk, med humor rettet til en ny generasjon, en humor han griper enhver anledning til å kritisere?

Han får tydeligvis ikke den oppmerksomheten han tidligere fikk, derfor har han hengt seg opp i at hans generasjon er "glemt".

Dette har nå fått det bisarre uttrykket, at han har lokket med seg andre veletablerte, økonomisk "mette" og modne eks-kjendiser, som på en paradoksal måte, setter seg foran de eldre som virkelig hadde trengt mer oppmerksomhet rundt i vårt samfunn, i forhold til omsorg, og ressurser fra det offentlige.

Undertegnede er heller ingen ung mann, men jeg vil hvertfall ikke delta i RW,s nye bevegelse når den tid kommer hvor jeg "matcher" den målgruppa som RW er ute etter med tanke på medlemskap.

Slå heller et slag for de eldre, syke, som virkelig trenger det, ikke disse friske eldre, som bare er sure fordi de er blitt gamle, avdanket, og ikke får oppmerksomhet lengre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...