flisa Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Jeg bruker aller helst vanlig saltet MAARUD med Tortilla-dip.:-) 0 Siter
leila Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Maaruds paprika-chips med Holidaydip laget av lettrømme... *vet hva jeg skal ha ikveld* 0 Siter
Gjest Miss77 Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Jeg også, salt Maarud potetgull med Tortilla dip. Jeg presser et par båter med hvitløk oppi dip`en! HERLIG! Skal ha det i kveld, ja... Må du friste meg sånn? Jeg er helt avhengig av potetgull, og bare noen nevner navnet... :-) 0 Siter
flisa Skrevet 6. september 2002 Forfatter Skrevet 6. september 2002 Jeg også, salt Maarud potetgull med Tortilla dip. Jeg presser et par båter med hvitløk oppi dip`en! HERLIG! Skal ha det i kveld, ja... Må du friste meg sånn? Jeg er helt avhengig av potetgull, og bare noen nevner navnet... :-) Jeg venter til i MORGEN! :-) *stolt*.....men det er bare fordi jeg ikke har anledning i kveld! hihi 0 Siter
Carisma1365380365 Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Jeg kjeder meg SÅNN at jeg svarer på absolutt alt i dag (no affence flisa - I luv ya!) Jeg liker paprikapotetgull og holiday dip... Godt å dippe grønsaker også da. Selleri, agurk, gulerøtter. Tja alt som er langt og tynt. *S* 0 Siter
gyrken Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Mistermannen og jeg har en feide gående om det der. Jeg vil ha Salt og Pepper potetgull, han vil ha det vanlige saltede. Det sier seg vel selv at her er det bråk fra ende til annen hver helg. Løkdipen er vi enige om da, heldigvis, men helst av alt lager vi hvitløksdip selv. 0 Siter
Line Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Mistermannen og jeg har en feide gående om det der. Jeg vil ha Salt og Pepper potetgull, han vil ha det vanlige saltede. Det sier seg vel selv at her er det bråk fra ende til annen hver helg. Løkdipen er vi enige om da, heldigvis, men helst av alt lager vi hvitløksdip selv. Bruker stort sett agurk, blomkål og gulrotstrimler som dyppes i Holyday-dip *Mmmmm* 0 Siter
moi Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Mistermannen og jeg har en feide gående om det der. Jeg vil ha Salt og Pepper potetgull, han vil ha det vanlige saltede. Det sier seg vel selv at her er det bråk fra ende til annen hver helg. Løkdipen er vi enige om da, heldigvis, men helst av alt lager vi hvitløksdip selv. Det har ikke falt dere inn å kjøpe en av hver? 0 Siter
gyrken Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Det har ikke falt dere inn å kjøpe en av hver? Nei da blir vi altfor feite. :-) 0 Siter
Gjest Novembermom Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Saltet potetfgull fra Maarud eller Kims og Holidaydip. 0 Siter
moi Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Nei da blir vi altfor feite. :-) Spis halvparten og spar resten til neste helg, da. 0 Siter
birdie Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Salt Superchips fra Maarud og ren rømme, evt. tacosaus i tillegg. Eller Fjellchips fra Kims og ren rømme. Eller salte tacochips og hjemmelaget guacamole, eller tacosaus og rømme. 0 Siter
gyrken Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Spis halvparten og spar resten til neste helg, da. haha, morsom du. Rubb og rake! 0 Siter
SierDuDet Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Salt og pepper. Det er så godt at man ikke trenger noen dip, men hvis jeg må en dip så velger jeg utvilsomt den med rømme! 0 Siter
naiv Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Heldigvis så er jeg ikke så glad i potetgull lenger. Det hender jeg spiser litt ostepop ved inntak av rødvin. 0 Siter
x-ar Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 DÅRLIG gjort å ta opp dette temaet når jeg er snopesyk som fy..... Men, aller best er Kims m/salt + tsatsikidip! (kan ikke forstå hvorfor folk rygger når jeg snakker til dem etterpå........) 0 Siter
favn Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Sørlandschips med salt. Aldri dip, æsj for noe griseri. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Hvis jeg skal ha dip til, er salt og pepper det beste. Og med Holiday eller tortilla-dip ) 0 Siter
amber sun Skrevet 6. september 2002 Skrevet 6. september 2002 Tortilla chips med barbeque-smak, og så salsadip til...mmmm--- 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.