Gå til innhold

EDonkey


neo

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har brukt Edonkey i halvanna år, og det funkar greit, men det er mykje kø. Når det er ein film eg vil ha tak i går det alt frå ein time til fleire dagar til eg har fått lasta den ned.

Synst i grunnen Edonkey er det kulaste av fildelingsprogramma. Konseptet med å laste ned ei fil frå mange brukarar samstundes er jo konge. GUI'et er ok - så det er i grunnen berre om å gjera at folk ikkje er freeloaders, og at folk gidd å hoste servere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bruker du http://ed2kmet.x24hr.com/pl/slist.pl til å oppdatere serverene dine (trykk på add all nederst), og http://www.sharereactor.com/ til å finne de bra filene, så er det bare å smøre seg med tålmodighet! i begynnelsen går det alltid tregt pga at du er bakerst i køen, men det som er så bra med edonkey, er at ingen kan kaste deg ut av køen til fordel for noen andre! Her går det forresten fortest om natten (tilfeldig kanskje?). husk å laste ned filer som mange har! (det som er så bra med sharereactor!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...