Sør Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Nå ser det ikke ut til at jeg er så helt alene i verden som reagerer på dette da: http://www.mercola.com/article/aspartame/symptoms.htm Nei, og det finnes mange diabetikere også.... Det finnes alltid mennesker som reagerer på nær sagt "hva som helst". Det betyr ikke at andre mennesker skal holde seg borte fra det. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
asterix Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Nei, og det finnes mange diabetikere også.... Det finnes alltid mennesker som reagerer på nær sagt "hva som helst". Det betyr ikke at andre mennesker skal holde seg borte fra det. Med vennlig hilsen Forskjellen her er jo da at diabetikere har en sykdom som gjør at reguleringen av blodsukkeret ikke fungerer som den skal. De som får reaksjoner mot aspartam er derimot friske mennesker. Det sier jo heller ikke så lite at aspartam er bakgrunnen for 75% av meldingene om reaksjoner på mat som rapporteres inn til US Food and Drug Administration. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Forskjellen her er jo da at diabetikere har en sykdom som gjør at reguleringen av blodsukkeret ikke fungerer som den skal. De som får reaksjoner mot aspartam er derimot friske mennesker. Det sier jo heller ikke så lite at aspartam er bakgrunnen for 75% av meldingene om reaksjoner på mat som rapporteres inn til US Food and Drug Administration. Da kan man jo definere at de som reagerer på aspatam også er syke/allergiske.... Aspatam er et av de få søtstoffene som kan brukes av diabetikere. At man finner folk som reagerer på det, er en selvfølge. Folk reagerer på alt fra sopp til ost til tomater. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Apostrof Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Hva er et kjemikalium? Alt som begynner på en E og slutte med et tall? Bruker du salt på maten? Drysser du kjemikaliet NaCl på maten? Huff da! Tror du konserveringsmiddelet benzoat er bedre/verre når du får det ferdig pakket i tyttebær? Eller multer? (Begge bærtypene inneholder benzoat naturlig - de er naturlig konservert.) Selv om noe er "naturlig" betyr ikke at det er risikofritt. Katter tåler f.eks. ikke benzoat og kreperer hvis den spiser f.eks. tyttebær (det går nok ikke bra hvis noen drysser benzoat over kattematen heller...). Av en eller annen merkelig grunn er der en generell & unyansert (mis)oppfatningen om "kjemikalier". Hvorfor er det sånn, lurer jeg som kjemiker på da... Tror nok at vi som ikke er kjemikere forbinder kjemikalier med DDT (ute på tynn is nå, svelg!!) og ting og tang som finns i vaskemidler el. Mao. kun ting som er skadelig å spise, selv om dette er feil, som du påpeker. Det er bare hva jeg tror da. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.