Puzen Skrevet 9. september 2002 Del Skrevet 9. september 2002 Noen som vil dele en god oppskrift som inneholder kyllingfilet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seline Skrevet 9. september 2002 Del Skrevet 9. september 2002 Kyllingfilet med brokkoli i ovnen (sunt, magert og veeldig godt!) 3-4 personer. Bruk en middels stor ildfast form. Du tar 3-4 kyllingfileter 1 pk frossen brokkoli eller en bunt fersk 3-4 bifftomater 1 pk pinjekjerner ca 1 dl fløte revet ost, gjerne mozzarella, på toppen. Du skjærer kyllingfiletene på langs i 3-4 stykker. Brun dem lett i stekepannen. Kok opp/forvell brokkoli, skjær i passe små bunter hvis de er for store. Skjær tomatene i skiver. Legg brokkoli, tomater og kylling lagvis i en form (begynn på den ene siden av formen, det skal ligge inntil hverandre, ikke oppå hverandre). Når formen er full heller du en blanding av fløte, vann og maisenna-mel (kanskje 1-2 ss) over. Krydre gjerne med timian, basilikum eller oregano, salt/pepper. Du kan blande krydderet i fløten. Spesielt timian hører med i retten Dryss revet ost over. Mens formen står i ovnen (15-20 minutter ca) rister du pinjekjernene i panna uten olje, og drysser over den ferdige formen. Kjempegodt! Den kan lages med svinekjøtt også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
birdie Skrevet 9. september 2002 Del Skrevet 9. september 2002 http://www.tine.no/oppskrift/3291/ 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 9. september 2002 Del Skrevet 9. september 2002 Gni filetene inn med sitronsaft og masse presset hvitløk. Brun raskt i en panne og etterstek i ovnen 200 grader i 6-7 minutter. Server med råstekte poteter, masse grønnsaker og valgfri saus. Du kan lage fløtegratinerte poteter. Brun kyllingfileter og legg dem på toppen av potetene og stek sammen de siste minuttene. Skjær filetene i strimler/biter brun dem i wok med strimlet fennikel, minimais, squah, gulrøtter i strimler og vårløk. Ha i en pose Blue Dragon kinesisk krydret tomatsaus. Server med nudler. Sunt og godt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daisy Skrevet 9. september 2002 Del Skrevet 9. september 2002 kutt den opp og wok den sammen med vannkastanjer, minimais, gulrøtter, bambusskutt. Ha på mye soyasaus mens du woker og server med ris til. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.