Gjest Nonesuch Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Hei! Er det noen som har erfaring med gasskomfyr? Jeg trenger en ovn som holder helt jevn temperatur på 120 grader og lurer på om gasskomfyr er noe jeg kan benytte. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
EvaStv Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Det ser ut at det er ikke mange som vet... jeg hadde engang gaskomfyr og de er ikke så presisse.... maan kan ikke stille akkurat en bestemt temperatur.. tror jeg. Er det ikke lettere med elektriskkomfyr??? Er det ikke temperaturen som vises på knappene dems? ...noen elektriske komfyrer har det ihvertfall... 100-200, 200-300, osv 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Hei, Du må heller forklare problemstillingen litt bedre... Jeg har brukt gasskomfyrer, men de er ikke videre nøyaktige, for å si det pent. Derimot vil en moderne elektronisk ovn nok være langt bedre egnet hvis målet er å holde en jevn temperatur på 120 grader. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 11. september 2002 Del Skrevet 11. september 2002 Det fins elektriske stekeovner med en hårfint nøyaktig elektronisk termostat, tidsbryter, programmer varmeregulering og annet snaks. Det sammme fins for gryter, da må det stå en følerpinne oppi gryta. Dyre ting, dessverre :-) Gasskomfyren har bare to fordeler: svinemye varme fort, og fort kald om du vil. For å utnytte best: bruk tynnbunnete gryter og panner. Ikke nøyaktighet nei, gode øyne, erfaring og raske hender er påkrevet. Kinesere er eksperter på dette, og lager god mat av halvfabrikta på rekorddtid: 2 minutter. Best egnet til restauranter med dårlig tid. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nonesuch Skrevet 12. september 2002 Del Skrevet 12. september 2002 Hei, Du må heller forklare problemstillingen litt bedre... Jeg har brukt gasskomfyrer, men de er ikke videre nøyaktige, for å si det pent. Derimot vil en moderne elektronisk ovn nok være langt bedre egnet hvis målet er å holde en jevn temperatur på 120 grader. Med vennlig hilsen Hei. Jeg har vanlig komfyr som jeg har målt med digitalt termometer. Det var en variasjon på tredve grader, altså +- femten grader. Ovnen skal brukes til å herde polymer leire, og da kreves det jevn temperatur på 130 grader. Veldig kjedelig å legge ned 20 timer arbeide bare for å ødelegge det på et blunk i ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.