Gå til innhold

Til rekespisere!


Gjest Pricilla

Anbefalte innlegg

Hva liker DU å få servert til reker? Bortsett ra fersk loff, sitron, smør, sitronpepper og majones?

Får besøk senere i dag og tenkte at reker kanskje er litt kjedelig? (vet at personen spiser reker, så det går bra).

Hvitvin ligger i kjølern..

Og holder det med 1/2 kg per snute?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1/2 kg per snute holdt ikke sist jeg spiste det, men da var vi tre sultne gutter og et kvinnemenneske.

Normalt er det vel 1/2 kg man skal beregne.

Jeg har aldri brukt noe annet på reker enn det du beskriver over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

litt sex som garniture er ikke så værst.. *sss*

ellers kan du kjøpe noen krabber også...sexy å suge på

..eller litt laks... eller blåskjell..havefrukt

kombiner

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

litt sex som garniture er ikke så værst.. *sss*

ellers kan du kjøpe noen krabber også...sexy å suge på

..eller litt laks... eller blåskjell..havefrukt

kombiner

Krabbe er IKKE sexy å suge på!

Pthiii...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er en oppskrift på en amerikansk cocktailsaus som er veldig god til skalldyr. Den er meget enkelt, men blir faktisk VELDIG god!

- Ketchup, ikke den på rød plastflaske, men Heinz eller Iduns fyldig

- Revet pepperrot fra tube

- noen dråper sitronsaft

- nykvernet svart pepper

Ha ketchupen oppi en skål, og tilsett det andre - rør rundt ogs mak til! Mye pepperrot river mer i smaksorganene - her er det en smakssak hva du synes.

Denne sausen er også meget fettfattig, for den som er opptatt av det.

Apropos fett: En gang i et rekeselskap jeg var i ble det nesten litt "krise" fordi en av gjestene kun ville ha lett-majones. Så kanskje lurt å ha en tube av det også?

God fest! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg regner 1,5 kg på to, men bor med en storspiser =)

Bland litt rømme og majones, og ha oppi litt hvitløk, ikke for mye.

Frisk salat selvfølgelig, og kanskje noen dampede blåskell først? Det er superlett...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tanya1365380060

Jeg pleier alltid å spise reker omtrent sånn som du har nevnt, nemlig på loffskive med majones, sitron..og purre faktisk! :)

Liker ikke purre ellers, men sammen med reker er det utrolig godt, så det anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Masse slangeagurk må til.

Først litt majones, så et lag slangeagurk, så litt majones som du stapper rekene oppi, og så på toppen sitronskive.

Mmmmmmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...