Gå til innhold

Nå er jeg på vei ned igjen...


Gjest nedtur

Anbefalte innlegg

Høsten 97 gikk jeg på en kjempesmell og fikk etterhvert Cipramil av legen min. Brukte de i 2 år før jeg følte at ting var på plass og sluttet da vi hadde lyst å prøve å bli gravid. Har klart meg mer eller mindre bra siden da, fått to barn (yngste er 6 mnd, jeg ammer ikke lenger) og holdt hodet over vannet. Klarer dog ikke å gå tilbake til min gamle jobb som lærer, angsten melder seg bare jeg tenker tanken på å søke en stilling.

Nå er ting derimot blitt verre. Jeg kjenner igjen symptomene og ønsker å slippe møtet med de mørke hulla igjen. De eldste barna har vel heller ikke lyst til å se mamma i "koma" igjen.

Mye prat for å komme frem til spørsmålet: Siden jeg kjenner igjen symptoma og legen har en uendelig lang venteliste... Kan jeg bare starte på pillene jeg har igjen etter sist gang? Starte med en halv og øke etterhvert til en hel? Og så bestille time hos legen slik at jeg kan få ny resept etterhvert?

På forhånd takk for svar :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Little Madam

Kan du ikke ringe til legen din? Selv om legen har en lang venteliste så kan du vel prate med sekretæren i det minste..? Du kan vel legge problemstillingen fram...Og hvis ikke du får en time snart så kan sikker sekretæren prate med legen din for å "klarere" oppstart av medisinen..

Ville tro at det ikke er noe i veien for å starte på medisinen men det er vel kanskje greiest å gjøre det i samråd med legen.

Ønsker deg god bedring :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er vel hva man kan kalle behov for en 'akutt time', så da kommer du vel utenom ventelisten til legen din? Ikke begynn på medisiner uten å ha forhørt deg med lege først iallefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...