Gjest malene Skrevet 18. juli 2000 Del Skrevet 18. juli 2000 Sønnen min på 12 år var alene hjemme og stekte kyllingvinger i kveld. Jeg fikk se at restene var helt røde, de var altså elendig stekt. Hva gjør jeg? Kyllingvingene er kjøpt i Sverige og jeg er bekymret for salmonella. Skal jeg bare vente og se om han blir syk? Vær snill og svar hvis noen mener noe om dette. Hilsen Utrolig urolig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/728-r%C3%B8dt-kyllingkj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg Skrevet 19. juli 2000 Del Skrevet 19. juli 2000 Kjære -malene. Sjansen for salmonella er liten,hvis ikke det er kjent at dette partiet kjøtt er infisert.Du kan rolig avvente situasjonen,da det ikke vil være noe du kan gjøre forebyggende.Hvis han blir dårlig i maven skal du oppsøke lege for videre undersøkelse. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/728-r%C3%B8dt-kyllingkj%C3%B8tt/#findComment-2526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.