Gå til innhold

rødt kyllingkjøtt


Gjest malene

Anbefalte innlegg

Gjest malene

Sønnen min på 12 år var alene hjemme og stekte kyllingvinger i kveld. Jeg fikk se at restene var helt røde, de var altså elendig stekt. Hva gjør jeg? Kyllingvingene er kjøpt i Sverige og jeg er bekymret for salmonella. Skal jeg bare vente og se om han blir syk?

Vær snill og svar hvis noen mener noe om dette.

Hilsen Utrolig urolig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg

Kjære -malene. Sjansen for salmonella er liten,hvis ikke det er kjent at dette partiet kjøtt er infisert.Du kan rolig avvente situasjonen,da det ikke vil være noe du kan gjøre forebyggende.Hvis han blir dårlig i maven skal du oppsøke lege for videre undersøkelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...