Miromurr Skrevet 18. september 2002 Skrevet 18. september 2002 Nå står kaka i ovnen, men sjokobiter... Tåler den å stå til i morra (ja ikke i ovnen dah) eller bør jeg fryse den? 0 Siter
nanna Skrevet 18. september 2002 Skrevet 18. september 2002 Du klarte ikke la være, nei? Den kan fint stå til imorgen - holder seg god og saftig. Jeg pleier bare sette den inn i den avkjølte ovnen og lukke døren. Gi meg beskjed om hvordan den ble, da! 0 Siter
Miromurr Skrevet 18. september 2002 Forfatter Skrevet 18. september 2002 Du klarte ikke la være, nei? Den kan fint stå til imorgen - holder seg god og saftig. Jeg pleier bare sette den inn i den avkjølte ovnen og lukke døren. Gi meg beskjed om hvordan den ble, da! Det ble en stor og en liten. Den lille blir mindre og mindre og er veldig god. Den store tror jeg at jeg pakker inn i alumuniumsfolie. Gave til barnevakten i morra. Men det var fryktelig mye smør... Tror jeg halvere til neste gang. 0 Siter
Miromurr Skrevet 18. september 2002 Forfatter Skrevet 18. september 2002 Det ble en stor og en liten. Den lille blir mindre og mindre og er veldig god. Den store tror jeg at jeg pakker inn i alumuniumsfolie. Gave til barnevakten i morra. Men det var fryktelig mye smør... Tror jeg halvere til neste gang. Så klarte jeg det ikke denne gangen heller... Overskifter er vanskelige... 0 Siter
nanna Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Det ble en stor og en liten. Den lille blir mindre og mindre og er veldig god. Den store tror jeg at jeg pakker inn i alumuniumsfolie. Gave til barnevakten i morra. Men det var fryktelig mye smør... Tror jeg halvere til neste gang. Det er jo smøret som gjør den så goood! 0 Siter
nanna Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Så klarte jeg det ikke denne gangen heller... Overskifter er vanskelige... Hehe - det er nok alt smøret som har glattet innsiden av pannen... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.