Gjest Lovisa Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 på resturanter får man ofte ris med ulike krydder i... gjærne slik at risen blir "spettete". Noen som vet hva som er vanlig å bruke? 0 Siter
Tantra1365380376 Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 om du mener spettete i form av to farger, er den blandet med villris. Du får kjøpt mange forskjellige smakstilsettninger som er laget for ris men du kan gjøre det enkelt ved å bruke litt buljong i kokevannet. Kok den også gjerne med hvitløksbåter og envt. favorittkrydderet ditt.Et godt tips: ikke bruk hurtigris. 0 Siter
Gjest Lovisa Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 om du mener spettete i form av to farger, er den blandet med villris. Du får kjøpt mange forskjellige smakstilsettninger som er laget for ris men du kan gjøre det enkelt ved å bruke litt buljong i kokevannet. Kok den også gjerne med hvitløksbåter og envt. favorittkrydderet ditt.Et godt tips: ikke bruk hurtigris. nei, det var ikke villris... fikk det på indisk resturant...lignet på fennikkelfrø men det var det ikke.... og buljong/hvitløk er gjenngangeren her i huset.. 0 Siter
nanna Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 nei, det var ikke villris... fikk det på indisk resturant...lignet på fennikkelfrø men det var det ikke.... og buljong/hvitløk er gjenngangeren her i huset.. Det var kanskje kummin? Jeg pleier hive oppi noen hele kardemommer og litt gurkemeie (da blir den gul). Gjerne finhakket løk og/eller hvitløk. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.