Maya Skrevet 23. september 2002 Skrevet 23. september 2002 Holder på å lage majones, men den ble så tynn. Har aldri laget det før, så hva gjør jeg? 0 Siter
Maya Skrevet 23. september 2002 Forfatter Skrevet 23. september 2002 Kaster den og lager ny...?! Men det må da være noe jeg jgør feil, og da bør jeg nesten vite hva det er... Nytter ikke å lage en ny og gjøre samme feilen..... Noen forslag? 0 Siter
rufsetufsa Skrevet 23. september 2002 Skrevet 23. september 2002 Men det må da være noe jeg jgør feil, og da bør jeg nesten vite hva det er... Nytter ikke å lage en ny og gjøre samme feilen..... Noen forslag? Husker jeg lærte noe om det der på skolen. Er det ikke samme prinsippet som bearnaise-saus? Husker ikke helt, men vet at den lett kan skille seg. 0 Siter
Maya Skrevet 23. september 2002 Forfatter Skrevet 23. september 2002 Husker jeg lærte noe om det der på skolen. Er det ikke samme prinsippet som bearnaise-saus? Husker ikke helt, men vet at den lett kan skille seg. Mannen min reiste på Statoil og kjøper majones i stedet ) Har nemlig tatt opp ferdigpillede reker fra fryseren og bare MÅ ha det ) Hilsen Maya 0 Siter
Gjest sussi Skrevet 23. september 2002 Skrevet 23. september 2002 Heisann :-) Prøv å ta et par eggeplommer i en foodprocessor eller annen mikser. Pisk dette godt. Så heller du den tynne (mest sannsynlig sprukne) majonesen i en tynn! stråle. Hvis du ellers har gjort det rett, så skal du nå få en tjukk og fin majones! Lykke til 0 Siter
punkyB Skrevet 23. september 2002 Skrevet 23. september 2002 Tror det er viktig at alle ind. har samme temp. - hvis ikke kan den bli for tynn - trur eg. 0 Siter
rufsetufsa Skrevet 23. september 2002 Skrevet 23. september 2002 Mannen min reiste på Statoil og kjøper majones i stedet ) Har nemlig tatt opp ferdigpillede reker fra fryseren og bare MÅ ha det ) Hilsen Maya Bra! Prøvde å finne kokeboka fra kokkeskolen for å finne ut av det, men den er borte vekk. 0 Siter
Carisma1365380365 Skrevet 24. september 2002 Skrevet 24. september 2002 Hva er gæærn med mmmmmmills da? ;o) 0 Siter
Tornerose Skrevet 24. september 2002 Skrevet 24. september 2002 Lag aldri majones i foodprocessor, da blir den tynn. Bruk elektrisk visp. Jeg vet ikke hvorfor din blir tynn, det har aldri skjedd med meg. Jeg ville bare startet på nytt med en ny eggeplomme, og så mikset en og en spiseskje av den gamle røren før du fortsetter som vanlig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.