Pappa Bjørn Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Det er så mange måter å tilberede den på. Hva er din favoritt? Det beste synes jeg er å legge oksen på kjøkkenbenken, røske av horna, tørke den bak og opp på tallerken. Nå? Få høre. 0 Siter
Citrin Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Jeg foretrekker at den får seg noen minutter på stekepanna før jeg spiser den. Liker den best medium stekt, av og til som pepperbiff også. 0 Siter
Sør Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Så lenge den ikke sier "Møø" når jeg stikker gaffelen i den, er det OK! MEd vennlig hilsen 0 Siter
Streken Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Jeg vil ha den sløyd også.. blir så seig ellers. Halv-kilos stykker av indrefileten, stekt noe mellom rare og medium, servert med mais og smørdampet broccoli med en steike god peppersaus til. Det hele dandert på varme støpejernsfat... NAM!!! Og Lysholmer Ice eller Mack Arctic Beer til! 0 Siter
silo Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Jeg vil ha den sløyd også.. blir så seig ellers. Halv-kilos stykker av indrefileten, stekt noe mellom rare og medium, servert med mais og smørdampet broccoli med en steike god peppersaus til. Det hele dandert på varme støpejernsfat... NAM!!! Og Lysholmer Ice eller Mack Arctic Beer til! Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. 0 Siter
Citrin Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. finnes det knekkebrød med biffsmak tro? 0 Siter
Streken Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. Med fiskepudding og purreløk? ;-) 0 Siter
silo Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 finnes det knekkebrød med biffsmak tro? nei, men det var en god ide! Smaker godt med ost også da *sukk* 0 Siter
silo Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Med fiskepudding og purreløk? ;-) Si meg, vet du hvem jeg er eller??? ) Det er en favoritt det pålegget der.. 0 Siter
Streken Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Si meg, vet du hvem jeg er eller??? ) Det er en favoritt det pålegget der.. Hehehe... ;-) 0 Siter
Tornerose Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Marinert i masse godsaker, godt krydret, medium stekt og med masse tilbehør. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 A-ha...gode, gamle "de-horn it, wipe it's ass and put it on the table". Jeg liker biffen blodig mot medium. Den bør freses raskt i stekepanne for å lukke porene, deretter blåses opp i stekeovnen i noen minutter, før den får hvile et par minutter på benken og - voilà! Perfekt, saftig biff som er stekt på yttersiden, men allikevel pipler blod når det skjæres. 0 Siter
Altman Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Jeg er i grunnen ikke så begeistret for biff. Den blir litt for "tung", synes jeg. 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Veldig blodig, bare såvidt snudd i panna. Og med masse godt tilbehør selvfølgelig. 0 Siter
Apostrof Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 A-ha...gode, gamle "de-horn it, wipe it's ass and put it on the table". Jeg liker biffen blodig mot medium. Den bør freses raskt i stekepanne for å lukke porene, deretter blåses opp i stekeovnen i noen minutter, før den får hvile et par minutter på benken og - voilà! Perfekt, saftig biff som er stekt på yttersiden, men allikevel pipler blod når det skjæres. . 0 Siter
Amiga Skrevet 25. september 2002 Skrevet 25. september 2002 Medium minus, bakt potet eller fløtegratinerte og godt tilbehør. 0 Siter
Streken Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 nei, men det var en god ide! Smaker godt med ost også da *sukk* Knekkebrød med smøreost fra Kavli. Minimalt med karbohydrater. Så du trenger ikke overbevise deg sjøl om at fiskepudding og purreløk _er_ godt.. lissom.. nesten ikke. No sånt? 0 Siter
favn Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Jeg er i grunnen ikke så begeistret for biff. Den blir litt for "tung", synes jeg. Enig, Altman. Å få servert digre kjøttstykker og sette tennene i dem er... for å si det pent... ikke så bra, nei. 0 Siter
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Well done!!!! (Og det ser ut til at jeg er den eneste her inne som liker at maten er skikkelig "dau"! ;o) Hmm..... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.