Pappa Bjørn Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Det er så mange måter å tilberede den på. Hva er din favoritt? Det beste synes jeg er å legge oksen på kjøkkenbenken, røske av horna, tørke den bak og opp på tallerken. Nå? Få høre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Citrin Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Jeg foretrekker at den får seg noen minutter på stekepanna før jeg spiser den. Liker den best medium stekt, av og til som pepperbiff også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Så lenge den ikke sier "Møø" når jeg stikker gaffelen i den, er det OK! MEd vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Streken Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Jeg vil ha den sløyd også.. blir så seig ellers. Halv-kilos stykker av indrefileten, stekt noe mellom rare og medium, servert med mais og smørdampet broccoli med en steike god peppersaus til. Det hele dandert på varme støpejernsfat... NAM!!! Og Lysholmer Ice eller Mack Arctic Beer til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369410 Del på andre sider Flere delingsvalg…
silo Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Jeg vil ha den sløyd også.. blir så seig ellers. Halv-kilos stykker av indrefileten, stekt noe mellom rare og medium, servert med mais og smørdampet broccoli med en steike god peppersaus til. Det hele dandert på varme støpejernsfat... NAM!!! Og Lysholmer Ice eller Mack Arctic Beer til! Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369414 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Citrin Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. finnes det knekkebrød med biffsmak tro? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Streken Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Åh, nå ble jeg sulten! Jeg får ta meg et knekkebrød til trøst. Med fiskepudding og purreløk? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
silo Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 finnes det knekkebrød med biffsmak tro? nei, men det var en god ide! Smaker godt med ost også da *sukk* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369423 Del på andre sider Flere delingsvalg…
silo Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Med fiskepudding og purreløk? ;-) Si meg, vet du hvem jeg er eller??? ) Det er en favoritt det pålegget der.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tigertrollet Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Medium minus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Streken Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Si meg, vet du hvem jeg er eller??? ) Det er en favoritt det pålegget der.. Hehehe... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369430 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Marinert i masse godsaker, godt krydret, medium stekt og med masse tilbehør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 A-ha...gode, gamle "de-horn it, wipe it's ass and put it on the table". Jeg liker biffen blodig mot medium. Den bør freses raskt i stekepanne for å lukke porene, deretter blåses opp i stekeovnen i noen minutter, før den får hvile et par minutter på benken og - voilà! Perfekt, saftig biff som er stekt på yttersiden, men allikevel pipler blod når det skjæres. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Jeg er i grunnen ikke så begeistret for biff. Den blir litt for "tung", synes jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Veldig blodig, bare såvidt snudd i panna. Og med masse godt tilbehør selvfølgelig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369568 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Apostrof Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 A-ha...gode, gamle "de-horn it, wipe it's ass and put it on the table". Jeg liker biffen blodig mot medium. Den bør freses raskt i stekepanne for å lukke porene, deretter blåses opp i stekeovnen i noen minutter, før den får hvile et par minutter på benken og - voilà! Perfekt, saftig biff som er stekt på yttersiden, men allikevel pipler blod når det skjæres. . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 25. september 2002 Del Skrevet 25. september 2002 Medium minus, bakt potet eller fløtegratinerte og godt tilbehør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Streken Skrevet 26. september 2002 Del Skrevet 26. september 2002 nei, men det var en god ide! Smaker godt med ost også da *sukk* Knekkebrød med smøreost fra Kavli. Minimalt med karbohydrater. Så du trenger ikke overbevise deg sjøl om at fiskepudding og purreløk _er_ godt.. lissom.. nesten ikke. No sånt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 26. september 2002 Del Skrevet 26. september 2002 Jeg er i grunnen ikke så begeistret for biff. Den blir litt for "tung", synes jeg. Enig, Altman. Å få servert digre kjøttstykker og sette tennene i dem er... for å si det pent... ikke så bra, nei. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Del Skrevet 26. september 2002 Well done!!!! (Og det ser ut til at jeg er den eneste her inne som liker at maten er skikkelig "dau"! ;o) Hmm..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/74215-fu-hvordan-skal-biffen-v%C3%A6re/#findComment-369987 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.