Gjest gurk Skrevet 4. oktober 2002 Skrevet 4. oktober 2002 Vi er 6 damer som møtes hver 6 uke.. For å spise, drikke vin og prate... Fondue, salater, pizza, raklette, toro produkter er gjengangere.... Noen som har noen tips til hva jeg kan servere? Gjerne noe fra andre himmelstrøk... Bor i Oslo så jeg får tak i det meste av ingredienser.. 0 Siter
Gjest Guroen Skrevet 4. oktober 2002 Skrevet 4. oktober 2002 indisk Ticka Masala med kyllingfilet biter og wok grønnsaker oppi! ( bl.a.Onkel Bens produkt) 0 Siter
Gjest Pamina Skrevet 4. oktober 2002 Skrevet 4. oktober 2002 Vi har gjort det til standard og ha ost&kjeks. Alle synes det er lettvint og greit. En gang hadde jeg foresten karry-gryte. Det var veldig vellykket. 0 Siter
Tornerose Skrevet 4. oktober 2002 Skrevet 4. oktober 2002 Quiche Lorraine er kjempegodt og kan godt lages på forhånd og serveres kald. Servert med en salat blir det et nydelig måltid. Oppskrift: 200 gram hvetemel blandes med 1 ts bakepulver. Smuldre i 100 gram myk margarin. Rør det hele sammen med 1 eggeplomme og noen ss melk til deigen går sammen. Kjevle den ut i en paiform (også oppover kantene) og prikk bunnen med en gaffel. 2 pk hamburgerrygg skjæres i terninger og strøs over paibunnen. Bland sammen 6 egg, 1 eggehvite, 6 dl fløte, 1 1/4 ts salt og litt pepper og hell det forsiktig over i paiformen. Stek ved 225-250 grader i 40-50 minutter. Overflaten skal være gylden, så den må sannsynligvis dekkes til etter ca 10 minutter. 0 Siter
polly1365380357 Skrevet 4. oktober 2002 Skrevet 4. oktober 2002 Hvitvinsdampede blåskjell - med hvitløkloff og godt smør ved siden av (vin er selvsagt), gratinerte kamskjell, snegler, en renset krabbe til hver - med loff og majones/sitron - eventuelt en halv hummer, ferske (ikke frosne) reker er også en delikatesse! Alt dette er lettvint å lage til! Av litt mer arbeidskrevende råvarer er f.eks. blekksprut (akkar) - men det blir nydelig i salat -eller frityrstekt! Kanskje hvitvinsdampet sjøtungefilet med mandelpotet og lettwokete grønnsaker er tingen? Gratinerte 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 5. oktober 2002 Skrevet 5. oktober 2002 Ost, kjeks, frukt, grønnsaker og dip 0 Siter
lillerosin Skrevet 3. juni 2004 Skrevet 3. juni 2004 Quiche Lorraine er kjempegodt og kan godt lages på forhånd og serveres kald. Servert med en salat blir det et nydelig måltid. Oppskrift: 200 gram hvetemel blandes med 1 ts bakepulver. Smuldre i 100 gram myk margarin. Rør det hele sammen med 1 eggeplomme og noen ss melk til deigen går sammen. Kjevle den ut i en paiform (også oppover kantene) og prikk bunnen med en gaffel. 2 pk hamburgerrygg skjæres i terninger og strøs over paibunnen. Bland sammen 6 egg, 1 eggehvite, 6 dl fløte, 1 1/4 ts salt og litt pepper og hell det forsiktig over i paiformen. Stek ved 225-250 grader i 40-50 minutter. Overflaten skal være gylden, så den må sannsynligvis dekkes til etter ca 10 minutter. Bruker du ikke ost i fyllet? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.