Gjest klamydia Skrevet 24. november 2002 Skrevet 24. november 2002 Jeg liker å bake. Noen ganger står det i oppskriften at margarin/smør skal smuldres i melet, andre ganger skal det smeltes før det has i. Jeg pleier for enkelhets skyld alltid å bruke smelte-metoden. ` Har det noe for seg å smuldre margarin i melet egentlig? 0 Siter
Mamta Skrevet 24. november 2002 Skrevet 24. november 2002 Ja, for konsistensens skyld ville jeg brukt smuldremetoden når det står i oppskriften. Deigen skal da sannsynligvis få en fastere konsistens. Jeg har aldri forsøkt å smelte smøret når det står smuldre i oppskriften, så jeg vet jo ikke hvordan deigen blir da... 0 Siter
pumsj Skrevet 24. november 2002 Skrevet 24. november 2002 Ja, for konsistensens skyld ville jeg brukt smuldremetoden når det står i oppskriften. Deigen skal da sannsynligvis få en fastere konsistens. Jeg har aldri forsøkt å smelte smøret når det står smuldre i oppskriften, så jeg vet jo ikke hvordan deigen blir da... jeg har hørt at smuldremetoden gir mer et vellykket resultat, det har jeg også erfart, hvorfor vet jeg ikke helt. Prøv det ut selv 0 Siter
Gjest klamydia Skrevet 24. november 2002 Skrevet 24. november 2002 jeg har hørt at smuldremetoden gir mer et vellykket resultat, det har jeg også erfart, hvorfor vet jeg ikke helt. Prøv det ut selv Jeg skjønner ikke helt hva du mener med mer vellykket resultat, for de tebriksene jeg bakte i dag ble kjempegode og hevet seg masse, ble lette og fine. Men neste gang skal jeg prøve å smuldre margarinen for en gangs skyld og se om det blir noen forskjell. 0 Siter
Vincent Skrevet 24. november 2002 Skrevet 24. november 2002 tja... no'n baker er jeg ikke, men... ikke alle ingredienser "tåler" varmt fett for å få rett konsistens. Wienerbrød skal som kjent kjevles med kaldt smør (er det minst åtte ganger?) for å få rett konsistens. ellers kan du jo sikkert sende en mail til no'n her: http://www.bakeri.net/ og sjekke om åffer ... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.