Jump to content
Sign in to follow this  
nann

Eggleder

Recommended Posts

nann

på vårparten 1998 var jeg hos min gynekolog med smerter i underlivet.smertene kom i rykk og napp.gynekologen hadde ikke tid til å se på meg de gangene jeg var der.det endte opp med att jeg ble lagt inn på sykehus i over en uke uten å få svar på hva det var.i etter tid har jeg hatt store smerter i v.egg stokk/leder,det har til tider vært så smertfullt at jeg ikke klarer å ta på min mage,og samleie har vært en umulighet.ved smertene har jeg fått ekstrem høy feber. i mars d.å. ble jeg igjenn innlagt på sykehus i en uke pga smerter og fikk intravenøs.det har vert 7 leger å sett på meg,og alle hadde vert sitt svar på hva årsaken kan være.alt fra misslykket graviditet-betennelse i egglederen og snakk om fjerning av v.eggstokk.jeg mener de burde ta en "kikkhuls"opperasjon, men det sier de er u-aktuelt.på høsten 1987 fjernet de en del av livmorhalsen m laser pga celle forandringer.dette sa de var vellykket,men at det var veldig trangt "oppi der",jeg måtte til og med tilbake på sykehuset for å stikke opp så menstruasjons blodet kunne komme ut.jeg har normal mens syklus,men det kommer veldig lite,og den varer i toppen 3 dager.jeg tror kanskje at problemet er at det er trangt og at det "hoper seg opp".

håper at denne informasjonen holder, og at dere kan hjelpe meg med mitt problem. Min veninne sier at symptomene minner henne om PCO eller bakoverbøyd livmor, kan dette medføre riktighet??

på forhånd takk, vennlig hilsen bekymret jente, 31 år.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Svar til nann

Symptomene tyder PCO eller bakoverbøyd livmor!!! Jeg synes du skal få utført en laparoskopi for å få situasjonen avklart. Det kan f.eks. være endometriose ( les mer under: http://members.tripod.com/Diane_10/index.html) eller sammenvoksninger etter betennelse. Det kan bare avklares ved en laparoskopi, 'kikkhullsoperasjon'. Operasjonen på livmorhalsen kan øke risiko for endometriose fordi en forsnevring hindrer blodet i å komme ut, og det kan i stedet løpe ut i bukhulen og endometriose kan oppstå.

Vennlig hilsen Mette H Moen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...