Mymlen Skrevet 6. november 2000 Del Skrevet 6. november 2000 Min datter på 22 mnd. har hatt symptomer på allergi mot melk og egg. Hun har fått Nutramigen fram til september. Nå gir vi henne vanlig mat med melk, men hun spiser lite ost. Vi bruker lite egg fordi jeg er allergisk mot det. Hun har hatt litt mer eksem nå enn før. Vi mistenker sjokloade for å være den største "synderen" her - sjokolade er vel en histaminfrisettende matvare. Hvordan er dette med druer? Er det en histaminfrisettende matvare? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/8777-drueallergi/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, spes.immunologi Skrevet 6. november 2000 Del Skrevet 6. november 2000 Kjære Mymlen Allergi mot druer er relativt sjelden, men forekommer. Eksem kan nok forverres av druer også som av en rekke andre rå frukter og grønnsaker. Sjokolade er velkjent som forverrer av eksem enten det nå dreier seg om histaminfrisetting eller andre mekanismer. Det lureste er nok å unngå sjokolade, citrusfrukter og smågodt og så prøve dere frem med frukt ellers. Det som øker kløen har lett for å forverre eksemet. Det er godt at hun nå tåler noe melk, det gjør kostholdet enklere, egg er det ikke så farlig med bortsett fra at det kan være litt vanskelig i sosiale sammenhenger, bursdager f.eks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/8777-drueallergi/#findComment-41474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.