Gjest jentetjueår Skrevet 21. januar 2003 Skrevet 21. januar 2003 Hvor "sunt" er egentlig mills lett majones? Er det sunnere å bruke dette i stedet for smør noen ganger? Jeg pleier å bruke det noen ganger under kjøttpålegg, veldig godt 0 Siter
Tornerose Skrevet 21. januar 2003 Skrevet 21. januar 2003 Sunt og sunt, det er jo nesten rent fett, selv om det er bare 60-70% av kaloriene som i vanlig margarin. Hva med å bruke magerost eller Philadelphia Light under pålegget istedet? 0 Siter
Amiga Skrevet 21. januar 2003 Skrevet 21. januar 2003 Direkte sunt er det vel ikke, men det er midre kalorier i lettmajones enn i smør hvis du erstatter f. eks 15 g smør med 15 g lettmajones. 0 Siter
dewey Skrevet 23. januar 2003 Skrevet 23. januar 2003 Ta en liten titt på innholdsfortegnelsen. Jo mer du ikke vet hva er (enten nummer eller kjemiske navn), jo mindre sunt. Men det er sikkert mindre fett enn smør, hvis det var det du mente. Men sunnere er det IKKE. 0 Siter
Gjest durkdreven Skrevet 23. januar 2003 Skrevet 23. januar 2003 Mange tror at lettprodukter skal være så sunne. Slik er det ikke. Så lenge et produkt har mindre fett enn "originalvaren" blir det kalt lettprodukt. Det betyr ikke at varen er sunnere eller at det er slankemat. Det betyr kun at det er mindre fett i dette produktet. Rømme inneholder mer fett enn lettrømme, men det betyr ikke at lettrømme er er magert. 0 Siter
KrEidem Skrevet 6. mars 2003 Skrevet 6. mars 2003 Ekte majones er sunnere for i lettmajonesen er fettet erstattet med sukker. Fettet i majonesen er veldig sunn, med mye umetta fett og lite transfett. Spis majones med god samvittghet. Smør er heller ikke usunt, fokuser heller på sukkerforbruket. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.