Gå til innhold

Hvordan tilberede lammestek?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kizza1365380506

Har du ikke sett reklamen på TV? (tuller)

www.matprat.no -

der finner du oppskrifter på det meste.

Ellers er lammestek best langstekt synes jeg. Stek den i ovnen på svak varme, 100 grader, i 5 timer. Eller 175 grader i 2,5 timer (eller 1 time pr. kilo + 1/2 time)

Gni steken inn med timian og hvitløk. Om du har pulver er det greit hvis du har hele hvitløk skjærer du små hull i steken og stikker hele fedd inn i dem (3-4 fedd etter behag).

Grønnsaker som er gode til lam er sjarlotteløk, gulrøtter, brokkoli, blomkål, auberginer, squash. Det smaker ekstra godt med fløtegratinerte poteter, uhmmm.

Så kan du bruke både vanlig brun saus som du lager av kraften eller rødvinssaus o.l.

Håper du får det til, det er egentlig veldig enkelt og veldig godt. Hust å ikke steke det for lenge kjøttet kan være litt rødt i midten om du liker det, men det har lett for å bli for tørt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...