Dorthe Skrevet 19. april 2003 Skrevet 19. april 2003 Mase rømme ja. Noen merkelige mennesker bruker bare fløte, det er ikke så godt. 0 Siter
musikeren Skrevet 20. april 2003 Forfatter Skrevet 20. april 2003 Noen merkelige mennesker bruker bare fløte, det er ikke så godt. Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund. 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund. Anskaff deg en god, gammeldags trykkoker så trenger ikke kjøttet koke mer enn 20 minutter. De er dyre men verdt pengene. Koster rundt 1200 kr, tror jeg. 0 Siter
favn Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund. Obs-obs, aldri koke rømme, den skiller seg. 0 Siter
Vincent Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Obs-obs, aldri koke rømme, den skiller seg. Men - Creme Fraise er tilsatt stabilisator og skiller seg ikke. 0 Siter
favn Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Men - Creme Fraise er tilsatt stabilisator og skiller seg ikke. Ok. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Anskaff deg en god, gammeldags trykkoker så trenger ikke kjøttet koke mer enn 20 minutter. De er dyre men verdt pengene. Koster rundt 1200 kr, tror jeg. Fikk du tetta din ? 0 Siter
musikeren Skrevet 20. april 2003 Forfatter Skrevet 20. april 2003 Obs-obs, aldri koke rømme, den skiller seg. Det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg er musikeren. 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. april 2003 Skrevet 20. april 2003 Fikk du tetta din ? Nei, jeg har ikke kommet så langt. Er litt treig for tiden. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.