Gå til innhold

Jeg ER bare så god til å lage mat!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Noen merkelige mennesker bruker bare fløte, det er ikke så godt.

Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund.

Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund.

Anskaff deg en god, gammeldags trykkoker så trenger ikke kjøttet koke mer enn 20 minutter. De er dyre men verdt pengene. Koster rundt 1200 kr, tror jeg.

Fløte? Bare fløte? Ja, det finnes jo mye rare mennesker. Men en litens skvett gjør seg godt i mange sammenhenger. Det skal selvfølgelig hovedsaklig være rømme. Også må det stå og putre ei stund.

Obs-obs, aldri koke rømme, den skiller seg.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...