Gå til innhold

Langtidslagret hvitløk


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære kenny.

Hvitløk inneholder mer enn 70 aktive stoffer og de fleste er svovelforbindelser. Det mest kjente er allicin og dette stoffet er også ansvarlig for mye av hvitløkens karakteristiske lukt. Ved lagring reduseres effekten noe samtidig som lukten blir mindre. Jeg synes likevel at ren hvitløk eller hvitløk i kapsler som løser seg opp langt ned i tarmsystemet er det beste.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...