erin Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Okei, jeg har bestemt meg for å investere i grill. I år også! Men dette året _skal_ jeg kjøpe! ) Har blitt rådet til å kjøpe gass. Noen for eller imot? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest IngenLurerDenneGutten Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Med gassgrill er klar til å grille nesten med det samme. Nok varme er der hele tia også - såfremst at du ikke går tom for gass. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/#findComment-633401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Reg@l Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Vi kjøpte gassgrill for 3 år siden og har aldri angra et sekund. Grillsesongen hos oss varer fra april til oktober, så grillen får kjørt seg litt kan du si. Vi har en med to brennere og sidebrenner som du kan koke f.eks poteter på. Den har hjul så den er lett og flytte og lokk med en rist øverst.(Klønete fortalt men...) Koble på gass, vri litt på knottene, trykk på en knapp, vent 5 minutter og vips! Klar til bruk! Jevn og fin varme som du kan regulere selv. Kjøttet smaker like grillet som på kullgrill, men du slipper smaken av tennvæske ;-) Vi betalte rundt 2500 for den, de er nok rimeligere nå. Merket er CharBroil. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/#findComment-633565 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest smaken best Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Vi har både gassgrill og kullgrill. Gassgrill er egentlig en "latmannsgrill", og kan nesten sammenlignes med en komfyr ute. Mens kullgrillen gir mye bedre smak, men det tar jo tid å fyre den opp i forhold til gassen. I alle fall bruker vi gass når vi ikke gidder å begynne med kullet, men liker kullgrillen egentlig best pga smaken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/#findComment-633636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Grill skal ryke og frese noe jæklig, ikke denne summingen med propanlukt. Ta en grill og fyll med kull. Hell over en flaske tennvæske og la trekke i 15 minutter. Hell over en flaske til og sett fyr!! Da får du akkurat korrekt skorpe på pølsa pluss at flintsteken tar fyr i fettranden. Da er det sommer!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/#findComment-633940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 4. juni 2003 Del Skrevet 4. juni 2003 Ikke annet enn at den ruster i støkker i dysene hvis du ikke setter den inn med olje og/ eller tar den inn om vintern. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107822-gassgrill/#findComment-633948 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.