tut og kjør Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Sånn ordentelig sak.....Med freske tomater, basiliku, rattitum og rattitam og alt hva det heter..... Kan noen hjelpe :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleil Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 http://www.matprat.no Her bør du finne noe. Ellers kan du prøve søkfunksjonen oppe til høyre på det røde feltet her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noe slik? Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 http://www.google.com/search?q=ratatouille&hl=no&lr=lang_no 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg har en bra, en. Finhakk en løk og stek den i pannen en liten stund (ikke til den blir brun). Hell over en boks knuste tomater (eller to, hvis du vil ha mer). Hiv oppi basilikum, oregano (bruk godt med krydder, ellers så blir sausen "dau")+ evt. estragon hvis du har, samt 2-4 blader laubærblader. La dette koke rundt 15-20 min, og tilsett ett par teskjeer sukker cirka halvveis i koketiden. Sausen blir absolutt best hvis du maler opp oliven og fetaost og blander denne inn i sausen, etter ca. halve koketiden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Du bør tilsette tomatpure når det er ca. 5 min. igjen. Bruk fra en halv til en boks. Har du ikke det, kan du bruke ketchup. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tut og kjør Skrevet 24. juli 2003 Forfatter Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg har en bra, en. Finhakk en løk og stek den i pannen en liten stund (ikke til den blir brun). Hell over en boks knuste tomater (eller to, hvis du vil ha mer). Hiv oppi basilikum, oregano (bruk godt med krydder, ellers så blir sausen "dau")+ evt. estragon hvis du har, samt 2-4 blader laubærblader. La dette koke rundt 15-20 min, og tilsett ett par teskjeer sukker cirka halvveis i koketiden. Sausen blir absolutt best hvis du maler opp oliven og fetaost og blander denne inn i sausen, etter ca. halve koketiden. Høres deilig ut!!! Prøver i morgen ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg har en bra, en. Finhakk en løk og stek den i pannen en liten stund (ikke til den blir brun). Hell over en boks knuste tomater (eller to, hvis du vil ha mer). Hiv oppi basilikum, oregano (bruk godt med krydder, ellers så blir sausen "dau")+ evt. estragon hvis du har, samt 2-4 blader laubærblader. La dette koke rundt 15-20 min, og tilsett ett par teskjeer sukker cirka halvveis i koketiden. Sausen blir absolutt best hvis du maler opp oliven og fetaost og blander denne inn i sausen, etter ca. halve koketiden. Du mangler en meget viktig ingrediens: hvitløk! Alle tomatsauser med respekt for seg selv inneholder masse fersk hvitløk. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678509 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg har en bra, en. Finhakk en løk og stek den i pannen en liten stund (ikke til den blir brun). Hell over en boks knuste tomater (eller to, hvis du vil ha mer). Hiv oppi basilikum, oregano (bruk godt med krydder, ellers så blir sausen "dau")+ evt. estragon hvis du har, samt 2-4 blader laubærblader. La dette koke rundt 15-20 min, og tilsett ett par teskjeer sukker cirka halvveis i koketiden. Sausen blir absolutt best hvis du maler opp oliven og fetaost og blander denne inn i sausen, etter ca. halve koketiden. Du mangler en meget viktig ingrediens: hvitløk! Alle tomatsauser med respekt for seg selv inneholder masse fersk hvitløk. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tut og kjør Skrevet 24. juli 2003 Forfatter Del Skrevet 24. juli 2003 Du mangler en meget viktig ingrediens: hvitløk! Alle tomatsauser med respekt for seg selv inneholder masse fersk hvitløk. :-) Det var jammen godt du så!!! Det har gått meg hus forbi :-) Hjertlig takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678515 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Du mangler en meget viktig ingrediens: hvitløk! Alle tomatsauser med respekt for seg selv inneholder masse fersk hvitløk. :-) du har rett Når jeg skal ta ting rett ut fra hodet, blir det som oftest feil 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
favn Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg har en bra, en. Finhakk en løk og stek den i pannen en liten stund (ikke til den blir brun). Hell over en boks knuste tomater (eller to, hvis du vil ha mer). Hiv oppi basilikum, oregano (bruk godt med krydder, ellers så blir sausen "dau")+ evt. estragon hvis du har, samt 2-4 blader laubærblader. La dette koke rundt 15-20 min, og tilsett ett par teskjeer sukker cirka halvveis i koketiden. Sausen blir absolutt best hvis du maler opp oliven og fetaost og blander denne inn i sausen, etter ca. halve koketiden. Obs, husk at ferske urter tilsettes like før servering. Tørkede skal koke med sausen. Jeg tror dessuten jeg vil føye til olivenolje, ei finhakket gulrot samt ditto 'den-grønnsaken-jeg-ikke-husker-hva-heter-akkurat-nå'. En soltørket tomat eller to gjør sausen enda fyldigere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Jeg glemmer visst en masse i dag... Hvitløk stekes sammen med løken. Pass på å ikke bruke for sterk varme, slik at hvitløken blir brent. Ingenting smaker verre enn brent hvitløk. ,.... og hele greia stekes selvsagt i olivenolje. vanligvis er Extra Virgin litt for råflott å steke i, men til denne oppskriften er det å foretrekke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Obs, husk at ferske urter tilsettes like før servering. Tørkede skal koke med sausen. Jeg tror dessuten jeg vil føye til olivenolje, ei finhakket gulrot samt ditto 'den-grønnsaken-jeg-ikke-husker-hva-heter-akkurat-nå'. En soltørket tomat eller to gjør sausen enda fyldigere. soltørket tomat er digg å blande inn 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678548 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 soltørket tomat er digg å blande inn Skal si dere kan mye:) Jeg er sååå lei sausen på glass; må visst prøve å lage den helt fra bunn en dag.. Men skal som regel lage middagen raskt, og da blir det ferdigsaus.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 du har rett Når jeg skal ta ting rett ut fra hodet, blir det som oftest feil En klype sukker er alltid godt og ha i tomatbaserte sauser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Altman Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 En klype sukker er alltid godt og ha i tomatbaserte sauser. Ja, men DET husket jeg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/113647-tomatsaus/#findComment-678586 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.