Isabella Skrevet 29. juli 2003 Del Skrevet 29. juli 2003 Den har stått i skapet åpnet, men med korken dyttet ned i. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vanedis Skrevet 29. juli 2003 Del Skrevet 29. juli 2003 Her finner du info.: http://www.aperitif.no/index.db2?id=6796 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/#findComment-682192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 29. juli 2003 Del Skrevet 29. juli 2003 Oksygenet skaper eddiksyre, den blir bare sur, ikke farlig. Smak på den etter en uke, det tror jeg er maks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/#findComment-682193 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nick Skrevet 29. juli 2003 Del Skrevet 29. juli 2003 Ca 2 timer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/#findComment-682229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Reg@l Skrevet 29. juli 2003 Del Skrevet 29. juli 2003 Den blir fort sur. Frys den ned og bruk den i marinader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/#findComment-682231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 30. juli 2003 Del Skrevet 30. juli 2003 jeg drikker ikke rødvin fra dagen før.. da smaker den surt og jævlig + at man blir fort uggen i magen pga. for mye syre.. Det jeg ikke drikker opp går alltid i vasken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/114154-hvor-lenge-holder-en-%C3%A5pnet-flaske-med-r%C3%B8dvin/#findComment-682456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.