Isabella Skrevet 29. juli 2003 Skrevet 29. juli 2003 Den har stått i skapet åpnet, men med korken dyttet ned i. 0 Siter
Vanedis Skrevet 29. juli 2003 Skrevet 29. juli 2003 Her finner du info.: http://www.aperitif.no/index.db2?id=6796 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 29. juli 2003 Skrevet 29. juli 2003 Oksygenet skaper eddiksyre, den blir bare sur, ikke farlig. Smak på den etter en uke, det tror jeg er maks. 0 Siter
Reg@l Skrevet 29. juli 2003 Skrevet 29. juli 2003 Den blir fort sur. Frys den ned og bruk den i marinader. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 30. juli 2003 Skrevet 30. juli 2003 jeg drikker ikke rødvin fra dagen før.. da smaker den surt og jævlig + at man blir fort uggen i magen pga. for mye syre.. Det jeg ikke drikker opp går alltid i vasken. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.