nöytrala Skrevet 24. august 2003 Del Skrevet 24. august 2003 ... lergryta jeg har fått meg? eller er det kjerramik gryte? vet ikke helt. kjäresten har drevet å mast om en slik en lenge nå, for maten blis så god i sånn. jeg har derimot ikke noe erfaring med en slik en, og det er jo selvfölgelig jeg som ordner maten i huset. men jeg vil gjerne forsöke meg på noe mat i denne formen (sånn som skal inn i stekeovnen og har lokk). er det noe spesielt som må gjöres för den taes i bruk (evt stå i vann). og sist men ikke minst, noen som har noen bra resepter jeg kan pröve meg på, og overraske gutten min med? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117232-hva-kan-jeg-gj%C3%B6re-med/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 24. august 2003 Del Skrevet 24. august 2003 Hvis det _er_ ei leirgryte må du la den stå i vann noen timer (3-4) første gangen du bruker den. Siden er det nok at den vannes et kvarters tid - men den _må_ stå i vann før bruk. Sett den alltid inn i kald steikovn. Vi bruker den til å tilberede steik m/grønnsaker ol. Men her er sikkert mange kokker på forumet som har gode oppskrifter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117232-hva-kan-jeg-gj%C3%B6re-med/#findComment-705914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.