Gjest BareMegBare Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 I går hadde vi wok til middag (biffstrimler, gulrøtter, brokkoli) + ris. Etter middagen blanda jeg risen sammen med restene av woken, og etter planen skulle vi ha restene til middag i dag. Men p.g.a. div. ting blir vi ikke å spise middag hjemme på noen dager. Lurer derfor på om jeg kan fryse restene, da det er mye mat igjen. Kan man fryse kokt ris? Er litt grønn på dette området. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Det tror jeg skal gå greit. Kan hende den blir litt vassen når du skal varme det igjen men... Frøys engang gryterett med ris i, det gikk fint det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kroppogsjel Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Hvis du fryser risen for seg selv, blir den ikke så ille hvis du enten har i litt vann i bunnen av kjelen når du varmer den opp. Eller du kan også dampe den. Det går bra her hos meg hvertfall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707433 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ørkenvandreren Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Ja, det går. Men den blir selvfølgelig ikke som "ny" når den tines. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BareMegBare Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Hvis du fryser risen for seg selv, blir den ikke så ille hvis du enten har i litt vann i bunnen av kjelen når du varmer den opp. Eller du kan også dampe den. Det går bra her hos meg hvertfall. Problemet er jo at jeg allerede har blandet risen sammen med det andre, med tanke på at det skulle varmes fort opp i dag... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Blander alltid risen med resten av middagen før jeg fryser. Er ok når jeg tiner det, med mindre det ligger månedsvis/årevis i fryseren. Varmer det ofte bare i microen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.