Gå til innhold

Frysing av mat


Anbefalte innlegg

Gjest BareMegBare

I går hadde vi wok til middag (biffstrimler, gulrøtter, brokkoli) + ris. Etter middagen blanda jeg risen sammen med restene av woken, og etter planen skulle vi ha restene til middag i dag. Men p.g.a. div. ting blir vi ikke å spise middag hjemme på noen dager. Lurer derfor på om jeg kan fryse restene, da det er mye mat igjen. Kan man fryse kokt ris? Er litt grønn på dette området. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest BareMegBare

Hvis du fryser risen for seg selv, blir den ikke så ille hvis du enten har i litt vann i bunnen av kjelen når du varmer den opp. Eller du kan også dampe den. Det går bra her hos meg hvertfall.

Problemet er jo at jeg allerede har blandet risen sammen med det andre, med tanke på at det skulle varmes fort opp i dag...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/117455-frysing-av-mat/#findComment-707553
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...