serendipity Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 En enkel hummerconsomme til forrett, deretter langtidsstekte vaktler med trøfler og morkelsaus på en seng av auberginepurè og bakte cherrytomater i en pakke av Serranoskinke og avslutningsvis tropiske frukter med en vaniljecoulis. Petit fours til kaffen. Med andre ord en helt gjenommsnitts torsdag ;-) 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 En enkel hummerconsomme til forrett, deretter langtidsstekte vaktler med trøfler og morkelsaus på en seng av auberginepurè og bakte cherrytomater i en pakke av Serranoskinke og avslutningsvis tropiske frukter med en vaniljecoulis. Petit fours til kaffen. Ikke'no flatbrød ? 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Med andre ord en helt gjenommsnitts torsdag ;-) Heller vel litt mot den skrale siden er jeg redd. Det er ikke så gode tider lenger.. :-) Bl.a. har jeg kuttet ned på champagnesorbet og fersk havkreps fra Canadas vestkyst.. 0 Siter
serendipity Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Heller vel litt mot den skrale siden er jeg redd. Det er ikke så gode tider lenger.. :-) Bl.a. har jeg kuttet ned på champagnesorbet og fersk havkreps fra Canadas vestkyst.. *stryker deg over kinnet* Stakkars.... 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Ikke'no flatbrød ? Nei, men det var urtebrød til consomme'n. 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 *stryker deg over kinnet* Stakkars.... Det er dårlige tider, så takk- det varmer med slik omtanke og forståelse når en må senke standarden sin til godt under pari for å få hjulene til å gå rundt.. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Nei, men det var urtebrød til consomme'n. Direkte fløyet fra Provence? 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Direkte fløyet fra Provence? Neida, det er som sagt dårlige tider, så kun råvarene kom derfra, men det ble bakt her. Riktignok i en gammel, fransk stenovn fra 1700 tallet, men helt Provencefølelsen får man jo ikke, da.... 0 Siter
serendipity Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Det er dårlige tider, så takk- det varmer med slik omtanke og forståelse når en må senke standarden sin til godt under pari for å få hjulene til å gå rundt.. Uff ja det hender man må jekke ned litt på standarden. Selv så har jeg gått over fra Bollinger-champagne til å pusse tennene i Gul Enke. Snakk om nedtur!!! 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Uff ja det hender man må jekke ned litt på standarden. Selv så har jeg gått over fra Bollinger-champagne til å pusse tennene i Gul Enke. Snakk om nedtur!!! Ja, slike slag i ansiktet deler livet ut noen ganger, selv om savnet etter et sivilisert liv innen en minimumsstandard noen ganger blir rent ut uutholdelig. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 To lyse knekkebrød med brunost og iste.. pleier altså drikke melk til knekkebrød, men... 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Skal spise snart og lunsjen blir som følger: - et grovt frokostbrød med honning på - en rosinbolle - et eple - en kopp nypete - to kapsler eplecidereddik med krom, en multivitamintablett og en kalktablett ) "eplecidereddik med krom" Hva er dette for? (Nysgjerrig, jada...) 0 Siter
Gjest Luuurer Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Det er dårlige tider, så takk- det varmer med slik omtanke og forståelse når en må senke standarden sin til godt under pari for å få hjulene til å gå rundt.. Herregud hvor mye svada du skriver her. Synes du det er gøy? 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Herregud hvor mye svada du skriver her. Synes du det er gøy? Selvsagt. Synes du det er gøy å lese svadaen min? 0 Siter
Gjest Luuurer Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Selvsagt. Synes du det er gøy å lese svadaen min? Ikke overhodet. Leser innleggene dine av og til i håp om at du skal komme med noe seriøst, men neida... Bare det samme gamle. Så tror jeg hopper lett over innlegg med din dignatur heretter. Ha en fortsatt fin dag. 0 Siter
conan Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Ikke overhodet. Leser innleggene dine av og til i håp om at du skal komme med noe seriøst, men neida... Bare det samme gamle. Så tror jeg hopper lett over innlegg med din dignatur heretter. Ha en fortsatt fin dag. Godt å se at du har en lærekurve. 0 Siter
serendipity Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Herregud hvor mye svada du skriver her. Synes du det er gøy? Var dette "din" samtale?, He he :-) 0 Siter
Gjest Miningo Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Vet det høres stygt ut, men... Jeg har spist det helt siden jeg var barn. Utrolig hva man vender seg til. Ja det er utrolig hva man snur seg til! Hvorfor i all verden er det ingen som kan skrive riktig????? 0 Siter
Gyda Skrevet 28. august 2003 Skrevet 28. august 2003 Tre brødskiver med makrell i tomat + varm sjokolade. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.