Gjest etter fullmakt Skrevet 5. september 2003 Del Skrevet 5. september 2003 En visktenpaleig unsdelrøkese gjort ved et untivseriet i Enlgand har vist at desrom de to føsrte- og to siste botsvkeane i alle oredne i en tekst er ritkig plessart, spllier det liten rolle hvkilen reføkkelge de øvirge boskvetane i oredne kommer. Tektsen er fullt lebsar selv om de andre bokeastvne kommer huilbtertlulter! Dette fordi vi ikke leser hver eneklt botksav, men ser bidlet av ordet som hehleet. Inresastaent! Det betyr at de fleste som kommuniserer med oss skriftlig burde forstå hva vi forsøker å si til enhver tid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118682-en-visktenpaleig-unsdelr%C3%B8kese/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
chanti Skrevet 5. september 2003 Del Skrevet 5. september 2003 Bortsett fra her inne da :-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118682-en-visktenpaleig-unsdelr%C3%B8kese/#findComment-716737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kengu Skrevet 5. september 2003 Del Skrevet 5. september 2003 Hmm, jeg var da sikker på at dette handlet om sviskepaideig! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118682-en-visktenpaleig-unsdelr%C3%B8kese/#findComment-716753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest selje Skrevet 5. september 2003 Del Skrevet 5. september 2003 Bortsett fra her inne da :-)) Kult! Da jeg leste om undersøkelsen i avisa, trodde jeg ikke på det, men da jeg leste innlegget ditt, så jeg at det faktisk stemmer! Man skjønner innholdet. Bra for oss alle. Eller? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118682-en-visktenpaleig-unsdelr%C3%B8kese/#findComment-716773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 5. september 2003 Del Skrevet 5. september 2003 Den oppskriften forsøkte jeg også, men jeg lot den stå ca 10 minutter lenger i ovnen. Da ble den mye bedre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118682-en-visktenpaleig-unsdelr%C3%B8kese/#findComment-716949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.