Dolores Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Tenkte selvfølgelig på en type potet... Kokte, ovnsstekte med basilikum eller hva? Håper noen har noen gode forslag! 0 Siter
conan Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Dersom du lager finnbiff, så passer det med kokte poteter eller ris. 0 Siter
BettyBlue Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Hva med røstipoteter? Eller råstekte poteter i terninger. Krydre med litt knust enebær og salt. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Hva i all verden er reinskav? Trodde du mente en eller annen form for lav eller mose....... 0 Siter
Lillemus Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Skal du lage finnbiff? Vanlige kokte poteter synes jeg er best til da, finnbiffen er så nydelig på smak i seg selv at den ikke trenger fancy poteter til. ) Broccoli er et must! Og liker man sopp så er det god til sies det. 0 Siter
Lillemus Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Hva i all verden er reinskav? Trodde du mente en eller annen form for lav eller mose....... Reinskjøtt skåret i tynne, tynne flak. Ypperlig til å lage f.eks. finnbiff av. Ja, nå ble jeg jo overhode ikke sulten.... 0 Siter
Gjest finnbiffens mor Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Min favoritt til finnebiff er fløtegratinerte poteter. 0 Siter
Amiga Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Til Finnebiff liker jeg best kokte poteter, rosenkål og tyttebærsyltetøy. 0 Siter
Dolores Skrevet 11. september 2003 Forfatter Skrevet 11. september 2003 Å - så mange bra svar! Tusen takk, folkens! Jeg glemte jo egentlig noe viktig da - at det dreier seg om reinskavgryte - skal lage viltsaus med enebær osv og ha reinskaven oppi der. Likte godt idéen til BettyBlue! 0 Siter
citoyen Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Det aller beste er selvsagt store mengder hjemmelaget potetstappe. 0 Siter
Lillemus Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Til Finnebiff liker jeg best kokte poteter, rosenkål og tyttebærsyltetøy. Rosenkål er ikke menneskeføde. 0 Siter
favn Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Reinsdyr og basilikum?? Nææ... Hold deg til vilt-stilen, litt avrundet småskarpt og lett syrlig. Kokte eller stappa poteter, naturguddommelig saus (rømme og einebær, kanskje litt sennep) tyttebær evt. rogn eller rips, favorittsoppen... 0 Siter
Amiga Skrevet 11. september 2003 Skrevet 11. september 2003 Rosenkål er ikke menneskeføde. Jo, det er det! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.