Gjest Hannah b Skrevet 19. november 2003 Del Skrevet 19. november 2003 Thai-mat er stikkordet her... Kan noen fortelle meg forskjellen på følgende: Glassnudler Eggnudler Vanlige nudler Risnudler og vanlig pasta? Og kan noen fortelle meg hvilken nudel/pasta jeg bruker til hva? Og hvilken er det mest kalorier i? Håper noen kan svare!!!:-)) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
darma Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Kalorier aner jeg ikke, sjekk pakken - der står det! Glass nudler:leget av ris og vann (?) er sånne litt gjennomsiktige, mild smak, god å ha i feks rett med salat i som varmes og røres. Eggnudler: Med egg i ... Mer smak, god til grønnskalsretter (tror det er mer proteiner i denne, enn de som det bare er mel og vann) Vanlige nudler: Mel og vann,Ulik smak, men ikke særlig spesiell.. Grei til hverdags?? Vel, kan ikke så mye, men det er slik jeg bruker dette!! Pasta er jo pasta, bruk de med durumhvete (sunnest) kok al dente (litt tyggemotstand) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.