Gå til innhold

Selskap for minst 20 personer..


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror det er 150 - 200 g pr. pers. du beregner av f.eks. roastbeef og laks.

Videre kan du jo ha et fat med spekemat, kabaret, karbonader (2 pr. pers), kylling (1/4 pr. pers.), salatbolle, potetsalat, andre typer salater, kokt skinke, skinkestek, ribbebiter, julepølse, medisterkake, kokt ørret, reker, blåskjell, pastasalat med ting fra havet, pai, eggehakk og loff selvfølgelig.

En matvareforetning med delikatessedisk kan svare deg nøyaktig på hvor mye du trenger pr. pers av alle disse tingene.

Du kan også ha en type mexicansk koldtbord med tapas, taco, fahitas osv. Ta et søk på nettet så finner du ut eksakt hva du bør ha til disse. Jeg vet at noen av koldtborleverandørene tilbyr dette. Da kan du jo be om brosjyrer og sjekke hva de tilbyr. Du kan jo også spørre hvor mye de beregner pr. pers.

Jeg hadde spekemat i en dåp en gang. Da kjøpte jeg alt hos en lokal slakter og fikk nøyaktig hvor mye jeg trengte pr. pers. Så var det bare å legge det opp på fat selv.

Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør.

Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers.

Gjest takk for gode tips:) u/t

Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør.

Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers.

.

Annonse

Gjest takk for gode tips,  m/t....

Tror det er 150 - 200 g pr. pers. du beregner av f.eks. roastbeef og laks.

Videre kan du jo ha et fat med spekemat, kabaret, karbonader (2 pr. pers), kylling (1/4 pr. pers.), salatbolle, potetsalat, andre typer salater, kokt skinke, skinkestek, ribbebiter, julepølse, medisterkake, kokt ørret, reker, blåskjell, pastasalat med ting fra havet, pai, eggehakk og loff selvfølgelig.

En matvareforetning med delikatessedisk kan svare deg nøyaktig på hvor mye du trenger pr. pers av alle disse tingene.

Du kan også ha en type mexicansk koldtbord med tapas, taco, fahitas osv. Ta et søk på nettet så finner du ut eksakt hva du bør ha til disse. Jeg vet at noen av koldtborleverandørene tilbyr dette. Da kan du jo be om brosjyrer og sjekke hva de tilbyr. Du kan jo også spørre hvor mye de beregner pr. pers.

Jeg hadde spekemat i en dåp en gang. Da kjøpte jeg alt hos en lokal slakter og fikk nøyaktig hvor mye jeg trengte pr. pers. Så var det bare å legge det opp på fat selv.

Ble det billigere å ordne det til selv da?

Ble det billigere å ordne det til selv da?

Ja, mye billigere. Tror jeg betalte 60 pr. pers. inkl. loff og smør mot 130 hvis det skulle legges opp på fat.

Jeg tittet litt i brosjyrer på spekemat og brukte samme ting til å pynte med og store trefat som jeg la det opp på. Det ble veldig bra og alle trodde jeg hadde bestilt det ferdig. I tillegg hadde jeg hjemmelagde lefser. Eggehakken ordnet jeg selv.

Lykke til.

Gjest snart bursdag..

Ja, mye billigere. Tror jeg betalte 60 pr. pers. inkl. loff og smør mot 130 hvis det skulle legges opp på fat.

Jeg tittet litt i brosjyrer på spekemat og brukte samme ting til å pynte med og store trefat som jeg la det opp på. Det ble veldig bra og alle trodde jeg hadde bestilt det ferdig. I tillegg hadde jeg hjemmelagde lefser. Eggehakken ordnet jeg selv.

Lykke til.

Så det er litt å spare altså.. Ha en fin helg:)

Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør.

Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers.

Nam, nam.

Dette er notert - mye kan tyde på at dette blir menyen i et visst førtiårslag i mars!

Takk!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...