Gjest snart bursdag...:) Skrevet 19. november 2003 Del Skrevet 19. november 2003 Om jeg skal lage til koldtbord selv; hva bør jeg ha? (Og hvor mye.) Takk for tips:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest niso Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Tror det er 150 - 200 g pr. pers. du beregner av f.eks. roastbeef og laks. Videre kan du jo ha et fat med spekemat, kabaret, karbonader (2 pr. pers), kylling (1/4 pr. pers.), salatbolle, potetsalat, andre typer salater, kokt skinke, skinkestek, ribbebiter, julepølse, medisterkake, kokt ørret, reker, blåskjell, pastasalat med ting fra havet, pai, eggehakk og loff selvfølgelig. En matvareforetning med delikatessedisk kan svare deg nøyaktig på hvor mye du trenger pr. pers av alle disse tingene. Du kan også ha en type mexicansk koldtbord med tapas, taco, fahitas osv. Ta et søk på nettet så finner du ut eksakt hva du bør ha til disse. Jeg vet at noen av koldtborleverandørene tilbyr dette. Da kan du jo be om brosjyrer og sjekke hva de tilbyr. Du kan jo også spørre hvor mye de beregner pr. pers. Jeg hadde spekemat i en dåp en gang. Da kjøpte jeg alt hos en lokal slakter og fikk nøyaktig hvor mye jeg trengte pr. pers. Så var det bare å legge det opp på fat selv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest brusa Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Kontakt noen som driver med catering for et pristilbud så ser du hvor mye de anbefaler at du har. Et tilbud koster jo ingen ting...så kan du bare lage så mye som de anbefaler selv :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør. Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for gode tips:) u/t Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør. Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers. . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772980 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for gode tips u/t Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Kontakt noen som driver med catering for et pristilbud så ser du hvor mye de anbefaler at du har. Et tilbud koster jo ingen ting...så kan du bare lage så mye som de anbefaler selv :-) . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for gode tips, m/t.... Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Tror det er 150 - 200 g pr. pers. du beregner av f.eks. roastbeef og laks. Videre kan du jo ha et fat med spekemat, kabaret, karbonader (2 pr. pers), kylling (1/4 pr. pers.), salatbolle, potetsalat, andre typer salater, kokt skinke, skinkestek, ribbebiter, julepølse, medisterkake, kokt ørret, reker, blåskjell, pastasalat med ting fra havet, pai, eggehakk og loff selvfølgelig. En matvareforetning med delikatessedisk kan svare deg nøyaktig på hvor mye du trenger pr. pers av alle disse tingene. Du kan også ha en type mexicansk koldtbord med tapas, taco, fahitas osv. Ta et søk på nettet så finner du ut eksakt hva du bør ha til disse. Jeg vet at noen av koldtborleverandørene tilbyr dette. Da kan du jo be om brosjyrer og sjekke hva de tilbyr. Du kan jo også spørre hvor mye de beregner pr. pers. Jeg hadde spekemat i en dåp en gang. Da kjøpte jeg alt hos en lokal slakter og fikk nøyaktig hvor mye jeg trengte pr. pers. Så var det bare å legge det opp på fat selv. Ble det billigere å ordne det til selv da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-772985 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest niso Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Ble det billigere å ordne det til selv da? Ja, mye billigere. Tror jeg betalte 60 pr. pers. inkl. loff og smør mot 130 hvis det skulle legges opp på fat. Jeg tittet litt i brosjyrer på spekemat og brukte samme ting til å pynte med og store trefat som jeg la det opp på. Det ble veldig bra og alle trodde jeg hadde bestilt det ferdig. I tillegg hadde jeg hjemmelagde lefser. Eggehakken ordnet jeg selv. Lykke til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-773062 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest snart bursdag.. Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Ja, mye billigere. Tror jeg betalte 60 pr. pers. inkl. loff og smør mot 130 hvis det skulle legges opp på fat. Jeg tittet litt i brosjyrer på spekemat og brukte samme ting til å pynte med og store trefat som jeg la det opp på. Det ble veldig bra og alle trodde jeg hadde bestilt det ferdig. I tillegg hadde jeg hjemmelagde lefser. Eggehakken ordnet jeg selv. Lykke til. Så det er litt å spare altså.. Ha en fin helg:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-773088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Om du kal lage det selv vill jeg gått for et litt mer Utradisjonelt koldtbord, med feks. pastasalat m/kylling, hvitløksbrød, ulike dressinger, kald pai m/grønn salt og tomatsalat. En varmrett som eks, lasagne el gryterett. Samt et ostfat m/kjeks, evt. et spekemat fat m/ tilbehør. Om du skal ha den der triste roastbeefen, eggerøra og røkelaksen tror jeg neste3n du kommer bedre ut av det ved å bestille catring. De rimligste er fra kr 160,- per. pers. om man er minst 20 pers. Nam, nam. Dette er notert - mye kan tyde på at dette blir menyen i et visst førtiårslag i mars! Takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127093-selskap-for-minst-20-personer/#findComment-773175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.