Gå til innhold

Bakeglad?


Gjest kroppogsjel

Anbefalte innlegg

Gjest kroppogsjel
Skrevet

Har fått noen amerikanske oppskrifter. Der skal det brukes "shortening" og "selfraising flour"

Finnes det noen gode norske alternativ. (Vet ikke hva shortening er engang....)

Takker for hjelp og tips.

Videoannonse
Annonse
Gjest en av tingene
Skrevet

Det siste er vel selvhevende mel/altså mel med gjær i??

Skrevet

Shortening er en type fett (altså i kompakt form)fremstilt av vegetabilske oljer (tror jeg)

Skrevet

Self-raising flour er hvetemel tilsatt bakepulver, i følge en engelsk kokebok jeg har tilsetter du 2 ts bakepulver pr kopp hvetemel.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...