Gjest kroppogsjel Skrevet 21. november 2003 Skrevet 21. november 2003 Har fått noen amerikanske oppskrifter. Der skal det brukes "shortening" og "selfraising flour" Finnes det noen gode norske alternativ. (Vet ikke hva shortening er engang....) Takker for hjelp og tips. 0 Siter
Gjest en av tingene Skrevet 21. november 2003 Skrevet 21. november 2003 Det siste er vel selvhevende mel/altså mel med gjær i?? 0 Siter
serendipity Skrevet 21. november 2003 Skrevet 21. november 2003 Shortening er en type fett (altså i kompakt form)fremstilt av vegetabilske oljer (tror jeg) 0 Siter
Tornerose Skrevet 21. november 2003 Skrevet 21. november 2003 Self-raising flour er hvetemel tilsatt bakepulver, i følge en engelsk kokebok jeg har tilsetter du 2 ts bakepulver pr kopp hvetemel. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.