Gjest kroppogsjel Skrevet 21. november 2003 Del Skrevet 21. november 2003 Har fått noen amerikanske oppskrifter. Der skal det brukes "shortening" og "selfraising flour" Finnes det noen gode norske alternativ. (Vet ikke hva shortening er engang....) Takker for hjelp og tips. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127243-bakeglad/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest en av tingene Skrevet 21. november 2003 Del Skrevet 21. november 2003 Det siste er vel selvhevende mel/altså mel med gjær i?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127243-bakeglad/#findComment-773823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 21. november 2003 Del Skrevet 21. november 2003 Shortening er en type fett (altså i kompakt form)fremstilt av vegetabilske oljer (tror jeg) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127243-bakeglad/#findComment-773833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 21. november 2003 Del Skrevet 21. november 2003 Self-raising flour er hvetemel tilsatt bakepulver, i følge en engelsk kokebok jeg har tilsetter du 2 ts bakepulver pr kopp hvetemel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127243-bakeglad/#findComment-773887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.