Ofelia Skrevet 24. november 2003 Del Skrevet 24. november 2003 Hei! Fant en oppskrift på lim av bl.a. mel som jeg skal bruke til å lage pappmasje. Problemet er at jeg skal lage limet i dag, og boka har jeg ikke her. Noen som kan hjelpe meg? Oppskriften fant jeg i en av "barnas hobbyverksted" -bøker (om papir o.l). På forhånd takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127590-lim-laget-av-mel/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daisy Skrevet 25. november 2003 Del Skrevet 25. november 2003 Er det ikke bare lim og vann da? Nå er det lenge siden jeg har gjort det, altså. Men kan ikke huske jeg brukte noe mer... Er jo heller ikke sikkert jeg gjorde det rett, men det funket for meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127590-lim-laget-av-mel/#findComment-776777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
asterix Skrevet 25. november 2003 Del Skrevet 25. november 2003 Er det ikke bare lim og vann da? Nå er det lenge siden jeg har gjort det, altså. Men kan ikke huske jeg brukte noe mer... Er jo heller ikke sikkert jeg gjorde det rett, men det funket for meg. Mel og vann mener du vel? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127590-lim-laget-av-mel/#findComment-776799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ofelia Skrevet 25. november 2003 Forfatter Del Skrevet 25. november 2003 Mel og vann mener du vel? ;-) Har funnet det ut. 1 del mel til tre deler mel kokes opp og avkjøles. Fungerte godt til pappmasjê. Takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127590-lim-laget-av-mel/#findComment-777647 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ofelia Skrevet 25. november 2003 Forfatter Del Skrevet 25. november 2003 Har funnet det ut. 1 del mel til tre deler mel kokes opp og avkjøles. Fungerte godt til pappmasjê. Takk for svar. Jeg mente 1 del mel til 3 deler vann! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127590-lim-laget-av-mel/#findComment-777648 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.