Gjest gorsalt Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Fenalåret jeg har kjøpt er alt for salt. Finnes det noen måte å "avsalte" det på? Snakk om bortkastede kroner i julemat ;((( 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Legg det i vann "over natta"! Ærlig talt....:-) 0 Siter
Gjest gorsalt Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Legg det i vann "over natta"! Ærlig talt....:-) Blir det ikke ekkelt og bløtt etterpå? Må det tørkes på nytt lenge? 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Blir det ikke ekkelt og bløtt etterpå? Må det tørkes på nytt lenge? Hvis du er redd for att det blir "ekkelt og bløtt" kan du bruke kortere tid under rennede kaldt vann! "Alle" bruker det trikset der! 0 Siter
Amiga Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Legg det i vann "over natta"! Ærlig talt....:-) Hei Geir! :-) :vinker: 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Hei Geir! :-) :vinker: Vinker Tilbake !!! :-) 0 Siter
Amiga Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Vinker Tilbake !!! :-) Skal hilse fra Muppy. :-) 0 Siter
siriil Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Har du kjøpt det ferdig i butikken kan du jo bare levere det inn å få pengene tilbake evnt. bytte det !! 0 Siter
Grip Skrevet 14. desember 2003 Skrevet 14. desember 2003 Fenalår skal være salt. Du må spise nok kalde poteter til og drikke nok øl. Da hjelper det nok skal du se. Hvis man ikke skal ha de salteste, hjelper det vanligvis å kjøpe de som ikke er heeelt inntørkede. Ellers er fenalår fint å koke. Det blir flott kjøtt og fin kraft. Du kan bruke all slags tilbehør. Kanskje gule erter og poteter? Ha kraften over, eller bruk den som suppe ved siden av. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.