Gjest Pricilla Skrevet 15. desember 2003 Del Skrevet 15. desember 2003 Hva stuffer du kalkunen med, og hvordan steke den? Har hørt at det er bedre å langsteke den.. men vet ikke hvor lenge per kilo og på hvor mange grader. Kan jeg allikevel bruke temometer hvis jeg langsteker, eller vil den poppe ut før? Hva er best av grønnsaker til kalkun? Skal ha kokte poteter og saus.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 15. desember 2003 Del Skrevet 15. desember 2003 Bruker stuffing laget av loffsmuler, stekt champignon, løk, selleri, hvitløk, krydder og 1-2 egg. Bacon, kastanjer og svisker er også godt i. Steker ved 160 grader i 30 min per kg. Du kan bruke termometeret uansett hvor kort/lang tid du steker, kalkunen blir jo ikke noe varmere inni av den grunn. "Hva er best av grønnsaker til kalkun? Skal ha kokte poteter og saus." Vi bruker fløtesaus og fløtegratinerte poteter til, av grønnsaker alt mulig, som oftest kål/gulrotstuing (hjemmelaget, bare vanlig hvit saus med kokt kål + gulrøtter i), rosenkål og mais, 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/#findComment-794167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 15. desember 2003 Del Skrevet 15. desember 2003 Jeg stuffer den med appelsin og hvitløk. Til den bruker jeg rosenkål og waldorfsalat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/#findComment-794220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest språkfrik Skrevet 15. desember 2003 Del Skrevet 15. desember 2003 Amerikanerne, som spiser veldig mye kalkun, særlig til Thanksgiving, bruker mye søtpoteter. Du kan lage mos av søtpoteter slik du gjør det med kålrot/kålrabi. Selv synes jeg det er tilbehør nr 1 for kalkun. Fås i noen kolonialvarer og de fleste innvandrerbutikker. Amerikanerne har også et must med gresskarpai (pumpkin pie) til, det er verre for oss å få tak i. Så er det tranebærsaus (cranberry sauce) som skal med, det kan du få i enkelte norske butikker, men tyttebær er heller ikke av veien. Selv synes jeg dampet broccoli går veldig godt sammen med disse ingrediensene. Lettvint og godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/#findComment-794222 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 15. desember 2003 Del Skrevet 15. desember 2003 http://www.kalkun.no/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/#findComment-794280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pjusken Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Jeg stuffer den med kjøttdeig blandet med urter og krydder etter ønske, og som blandes med krem (ja krem!, men selvsagt uten sukker). Kalkunen blir saftig og fin fra saften fra fløten som siver inn i kalkunen..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129959-hva-stuffe-kalkunen-med/#findComment-794879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.