MsSophie Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Ja, lillejulaften tar vi rømmegrøt og spekeskinke hos meg. Så skåler vi med Grevinnen og hovmesteren. Same procedure as every year Turtleguri;-) 0 Siter
Gjest Tutleguri Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Same procedure as every year Turtleguri;-) Same procedure as EVERY year, MsSophie.. Endelig kom nicket ditt til sin fulle rett! LOL 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Og vinlisten? Har ikke kommet så langt, men det blir ikke det helt store. Skulle gjerne hatt en byggelånskonto.. :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Har ikke kommet så langt, men det blir ikke det helt store. Skulle gjerne hatt en byggelånskonto.. :-) En kollega begynte å snakke om Bordeauxvin fra 60-tallet som han syntes var så god... Da fikk jeg litt hetta. Riktignok har jeg blitt definert som vinsnobb, men - ja - hmm... Byggelån, var det det du sa? 0 Siter
Gjest imponert Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 wow- du har virkelig planlagt det her du! hjemme hos meg er det bare planlagt julaften og de tre første dagene etter der. Hvis det ikke kommer gjester såklart.. Nyttårsaften blir planlagt dagen før.. 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 En kollega begynte å snakke om Bordeauxvin fra 60-tallet som han syntes var så god... Da fikk jeg litt hetta. Riktignok har jeg blitt definert som vinsnobb, men - ja - hmm... Byggelån, var det det du sa? Helst byggelån, men må nok ta det fra "driftskonto", så da bir det litt juks med 10 liter bag-in-box, karafler og 2 cl portvin i bunn... Det man ikke vet, osv.... 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 wow- du har virkelig planlagt det her du! hjemme hos meg er det bare planlagt julaften og de tre første dagene etter der. Hvis det ikke kommer gjester såklart.. Nyttårsaften blir planlagt dagen før.. Må planlegge for jeg må da få tid til å jukse (men ikke si det til noen - det meste er sous-vide) :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Helst byggelån, men må nok ta det fra "driftskonto", så da bir det litt juks med 10 liter bag-in-box, karafler og 2 cl portvin i bunn... Det man ikke vet, osv.... Oj. Tror kanskje han som definerte meg som vinsnobb hadde et poeng. Eh... _Menyen_ var fin den. 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Oj. Tror kanskje han som definerte meg som vinsnobb hadde et poeng. Eh... _Menyen_ var fin den. Jeg skulle gjerne hatt et større budsjett, men disse folka i min familie drikker nesten ikke i det hele tatt... det er liksom snakk om maks to glass til en tre retter... 0 Siter
annegunn Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Jeg skulle gjerne hatt et større budsjett, men disse folka i min familie drikker nesten ikke i det hele tatt... det er liksom snakk om maks to glass til en tre retter... Da hjelper det ikke så mye med vinliste, nei. 0 Siter
Gjest josann Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Hvis jeg skulle hatt denne menyen, så hadde jeg ikke orket grill i brød på Statoil. Og det vil jeg ha. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Passer det at jeg stikker innom på lillejulaften? Jeg blir bare en liten stund, andre nyttårsdag kanskje. Husk å kjøpe bra med toalettpapir og donaldblader før jeg kommer er du snill. 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Da hjelper det ikke så mye med vinliste, nei. joa: Hvitvin. Rødvin. :-) 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Passer det at jeg stikker innom på lillejulaften? Jeg blir bare en liten stund, andre nyttårsdag kanskje. Husk å kjøpe bra med toalettpapir og donaldblader før jeg kommer er du snill. Har en 64-pakk med ruller samt Donalds sommershow, 1974 årgangen. 256 sider. 0 Siter
Gjest TIGA Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 er du kokk eller? utrolig masse god mat du kan lage da ) misunner dem som kommer til deg i jula. 0 Siter
Tornerose Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Høres greit ut, men jeg sier som Citoyen, så mye mat hadde i allefall ikke jeg orket å spise og lage i romjulen. Foretrekker 2-3 store middager og heller noe enkelt de andre dagene. 0 Siter
serendipity Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 Ville byttet ut de friterte potetbåtene med Hasselbäck poteter eller alt OK 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Ville byttet ut de friterte potetbåtene med Hasselbäck poteter eller alt OK mm... Jeg valgte friterte av hensyn til restebruk. Jeg har kokte (sous-vide) 2. og 4. dag. Potetrester brukes som friterte båter 5. dag. På samme måte som jeg bruker rester av kalvskyen fra 3. dag som saus til torsken 6. dag. 0 Siter
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Skrevet 16. desember 2003 Høres greit ut, men jeg sier som Citoyen, så mye mat hadde i allefall ikke jeg orket å spise og lage i romjulen. Foretrekker 2-3 store middager og heller noe enkelt de andre dagene. Er i grunnen litt enig, men bare 4 av "gjestene" er "gjennomgående" hver dag. 0 Siter
serendipity Skrevet 16. desember 2003 Skrevet 16. desember 2003 mm... Jeg valgte friterte av hensyn til restebruk. Jeg har kokte (sous-vide) 2. og 4. dag. Potetrester brukes som friterte båter 5. dag. På samme måte som jeg bruker rester av kalvskyen fra 3. dag som saus til torsken 6. dag. ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.