Gå til innhold

Meny-kommentarer ønskes


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, lillejulaften tar vi rømmegrøt og spekeskinke hos meg. Så skåler vi med Grevinnen og hovmesteren.

Same procedure as every year Turtleguri;-)

Videoannonse
Annonse
  • Svar 48
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Vincent

    19

  • annegunn

    5

  • serendipity

    4

  • Kinesermor

    2

Mest aktive i denne tråden

Gjest Tutleguri
Skrevet

Same procedure as every year Turtleguri;-)

Same procedure as EVERY year, MsSophie..

Endelig kom nicket ditt til sin fulle rett!

LOL

Skrevet

Og vinlisten?

Har ikke kommet så langt, men det blir ikke det helt store. Skulle gjerne hatt en byggelånskonto.. :-)

Skrevet

Har ikke kommet så langt, men det blir ikke det helt store. Skulle gjerne hatt en byggelånskonto.. :-)

En kollega begynte å snakke om Bordeauxvin fra 60-tallet som han syntes var så god... Da fikk jeg litt hetta. Riktignok har jeg blitt definert som vinsnobb, men - ja - hmm... Byggelån, var det det du sa?

Gjest imponert
Skrevet

wow- du har virkelig planlagt det her du! hjemme hos meg er det bare planlagt julaften og de tre første dagene etter der. Hvis det ikke kommer gjester såklart.. Nyttårsaften blir planlagt dagen før..

Skrevet

En kollega begynte å snakke om Bordeauxvin fra 60-tallet som han syntes var så god... Da fikk jeg litt hetta. Riktignok har jeg blitt definert som vinsnobb, men - ja - hmm... Byggelån, var det det du sa?

Helst byggelån, men må nok ta det fra "driftskonto", så da bir det litt juks med 10 liter bag-in-box, karafler og 2 cl portvin i bunn...

Det man ikke vet, osv....

Skrevet

wow- du har virkelig planlagt det her du! hjemme hos meg er det bare planlagt julaften og de tre første dagene etter der. Hvis det ikke kommer gjester såklart.. Nyttårsaften blir planlagt dagen før..

Må planlegge for jeg må da få tid til å jukse (men ikke si det til noen - det meste er sous-vide) :-)

Skrevet

Helst byggelån, men må nok ta det fra "driftskonto", så da bir det litt juks med 10 liter bag-in-box, karafler og 2 cl portvin i bunn...

Det man ikke vet, osv....

Oj.

Tror kanskje han som definerte meg som vinsnobb hadde et poeng.

Eh... _Menyen_ var fin den.

Skrevet

Oj.

Tror kanskje han som definerte meg som vinsnobb hadde et poeng.

Eh... _Menyen_ var fin den.

Jeg skulle gjerne hatt et større budsjett, men disse folka i min familie drikker nesten ikke i det hele tatt... det er liksom snakk om maks to glass til en tre retter...

Skrevet

Jeg skulle gjerne hatt et større budsjett, men disse folka i min familie drikker nesten ikke i det hele tatt... det er liksom snakk om maks to glass til en tre retter...

Da hjelper det ikke så mye med vinliste, nei.

Skrevet

Hvis jeg skulle hatt denne menyen, så hadde jeg ikke orket grill i brød på Statoil. Og det vil jeg ha.

Skrevet

Passer det at jeg stikker innom på lillejulaften? Jeg blir bare en liten stund, andre nyttårsdag kanskje.

Husk å kjøpe bra med toalettpapir og donaldblader før jeg kommer er du snill.

Skrevet

Da hjelper det ikke så mye med vinliste, nei.

joa: Hvitvin. Rødvin.

:-)

Skrevet

Passer det at jeg stikker innom på lillejulaften? Jeg blir bare en liten stund, andre nyttårsdag kanskje.

Husk å kjøpe bra med toalettpapir og donaldblader før jeg kommer er du snill.

Har en 64-pakk med ruller samt Donalds sommershow, 1974 årgangen. 256 sider.

Skrevet

er du kokk eller? utrolig masse god mat du kan lage da :)) misunner dem som kommer til deg i jula.

Skrevet

Høres greit ut, men jeg sier som Citoyen, så mye mat hadde i allefall ikke jeg orket å spise og lage i romjulen. Foretrekker 2-3 store middager og heller noe enkelt de andre dagene.

Skrevet

Ville byttet ut de friterte potetbåtene med Hasselbäck poteter eller alt OK

Skrevet

Ville byttet ut de friterte potetbåtene med Hasselbäck poteter eller alt OK

mm... Jeg valgte friterte av hensyn til restebruk. Jeg har kokte (sous-vide) 2. og 4. dag. Potetrester brukes som friterte båter 5. dag. På samme måte som jeg bruker rester av kalvskyen fra 3. dag som saus til torsken 6. dag.

Skrevet

Høres greit ut, men jeg sier som Citoyen, så mye mat hadde i allefall ikke jeg orket å spise og lage i romjulen. Foretrekker 2-3 store middager og heller noe enkelt de andre dagene.

Er i grunnen litt enig, men bare 4 av "gjestene" er "gjennomgående" hver dag.

Skrevet

mm... Jeg valgte friterte av hensyn til restebruk. Jeg har kokte (sous-vide) 2. og 4. dag. Potetrester brukes som friterte båter 5. dag. På samme måte som jeg bruker rester av kalvskyen fra 3. dag som saus til torsken 6. dag.

;-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...