serendipity Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Menyen er såvidt enkel at dette hadde alle klart - om man ikke har 90 sutreunger på kjøkkenet. :-) Jeg trodde du i all beskjedenhet spøkte. Du har ikke tenkt å diske opp med alt det der??? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2003 Jeg trodde du i all beskjedenhet spøkte. Du har ikke tenkt å diske opp med alt det der??? Spøk? Neinei... Dette er ramme alvor. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794684 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest berre lækkert Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Du må ha glemt pinnekjøttet ) Ellers satt jeg og lurte på hvordan dere skal greie å spise opp all den maten, men godt ut, det hørtes det!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Spøk? Neinei... Dette er ramme alvor. Hoi!!!!! Da ville fakturert sånn ca. kr 395,- per. pers. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meti Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Glimrende menyer, alt i hop! Nam! Men: når du skriver "julienne", hva er det da du mener skal være i julienne?? Jeg tipper gulrøtter, men alt kan jo kuttes i julienne.. (julienne: fyrstikklignende strimler") 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2003 Glimrende menyer, alt i hop! Nam! Men: når du skriver "julienne", hva er det da du mener skal være i julienne?? Jeg tipper gulrøtter, men alt kan jo kuttes i julienne.. (julienne: fyrstikklignende strimler") "Men: når du skriver "julienne", hva er det da du mener skal være i julienne?? Jeg tipper gulrøtter, men alt kan jo kuttes i julienne." Man tar det man har av rotgrønnsaker (f.eks gulrot, kålrabi, sellerirot) snitter på mandolin i 3 cm staver på 2x2 mm. Koketid er max 1 1/2 minutt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794713 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest uten signatur Skrevet 16. desember 2003 Del Skrevet 16. desember 2003 Skal du ikke spise før til påske etterpå da eller? Ble sliten bare av å se menyen jeg da... Nyyyyyyydelig alt sammen, men hvorfor ikke spre det litt utover året. Da setter folk mer pris på en invitason også! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 16. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2003 Skal du ikke spise før til påske etterpå da eller? Ble sliten bare av å se menyen jeg da... Nyyyyyyydelig alt sammen, men hvorfor ikke spre det litt utover året. Da setter folk mer pris på en invitason også! Takk for det. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-794723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meti Skrevet 17. desember 2003 Del Skrevet 17. desember 2003 "Men: når du skriver "julienne", hva er det da du mener skal være i julienne?? Jeg tipper gulrøtter, men alt kan jo kuttes i julienne." Man tar det man har av rotgrønnsaker (f.eks gulrot, kålrabi, sellerirot) snitter på mandolin i 3 cm staver på 2x2 mm. Koketid er max 1 1/2 minutt. Jepp. Aldeles korrekt! Men når man skriver en meny, så skriver man til dømes "bla, bla, bla,grønnsaker julienne, bla, bla, bla..." Derfor eg lurte på om du visste hva som lå i begrepet... Ta det ikke ille opp... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129994-meny-kommentarer-%C3%B8nskes/page/3/#findComment-796132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.