Gjest stressa julekokk Skrevet 17. desember 2003 Skrevet 17. desember 2003 HASTER! brente mandler PLEASE! noen som kan hjelpe meg med oppskrift på brnte mandler nå ganske kjapt? er vel ikke bare å steke i sukker. hørte noe om vann og koking osv som tar tid, og jeg må lage det idag!!! takker for alle svar!! 0 Siter
TrineE Skrevet 17. desember 2003 Skrevet 17. desember 2003 Brente mandler Den raskeste veien til julelukt og julestemning. Varm panne, masse sukker og en pose mandler er det som skal til. Publisert 29.11.2000 16:39. Oppdatert 29.11.2000 19:39. Ingredienser - 500 g mandler - 0,5 dl vann - 150 g sukker - 1 ss smør Legg mandlene utover i en langpanne, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Rør i mandlene av og til. Bland vann og sukker i en kjele. Kok opp og la sukkerlaken koke i 2-3 minutter. Ha i de ristede mandlene. Rør hele tiden til sukkeret rundt mandlene krystalliseres, og mandlene har fått et "grått” utseende . Rør videre til sukkeret smelter igjen og får en jevn, pen karamellfarge. Bruk ikke for sterk varme. Sukkeret må ikke bli brent. Bland i smøret. Smør benkeplaten med soyaolje. Hell blandingen på bordet. Ta mandlene fra hverandre. La dem bli helt kalde. Oppbevar dem i tett boks på et tørt sted. 0 Siter
Gjest glad kokk nå! Skrevet 17. desember 2003 Skrevet 17. desember 2003 Brente mandler Den raskeste veien til julelukt og julestemning. Varm panne, masse sukker og en pose mandler er det som skal til. Publisert 29.11.2000 16:39. Oppdatert 29.11.2000 19:39. Ingredienser - 500 g mandler - 0,5 dl vann - 150 g sukker - 1 ss smør Legg mandlene utover i en langpanne, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Rør i mandlene av og til. Bland vann og sukker i en kjele. Kok opp og la sukkerlaken koke i 2-3 minutter. Ha i de ristede mandlene. Rør hele tiden til sukkeret rundt mandlene krystalliseres, og mandlene har fått et "grått” utseende . Rør videre til sukkeret smelter igjen og får en jevn, pen karamellfarge. Bruk ikke for sterk varme. Sukkeret må ikke bli brent. Bland i smøret. Smør benkeplaten med soyaolje. Hell blandingen på bordet. Ta mandlene fra hverandre. La dem bli helt kalde. Oppbevar dem i tett boks på et tørt sted. TUSEN TAKK! nå blir det jul i denne stua og... 0 Siter
Gjest epletre Skrevet 17. desember 2003 Skrevet 17. desember 2003 Vet du om brente mandler er norsk eller? Skal lage noe enklet norsk til folka her borte til helga, men vet ikke hva jeg skal lage.. Brente mandler hoertes jo saa enkelt ut! 0 Siter
Gjest epletre Skrevet 17. desember 2003 Skrevet 17. desember 2003 Vet du om brente mandler er norsk eller? Skal lage noe enklet norsk til folka her borte til helga, men vet ikke hva jeg skal lage.. Brente mandler hoertes jo saa enkelt ut! ... 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 18. desember 2003 Skrevet 18. desember 2003 TUSEN TAKK! nå blir det jul i denne stua og... Jeg brenner dem i gryte. Da er det mandler, mye sukker og litt vann. Når det begynner å sukkre seg, rører du som bare det, til alt sukkeret har smeltet og lagt seg rundt mandlene. Ta mandlene fort opp av gryten og fordel dem utover et bakepapir. Vil tro denne er kjappere. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 18. desember 2003 Skrevet 18. desember 2003 Spurte om det samme for litt siden, og fikk en super oppskrift.. Kan bli vanskelig å skille dem hvis du tar 5 dl mandler, i oppskriften jeg fikk skulle man "brenne" 2 dl av gangen... Søk så finner du det nok.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.