Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

- og husk å romtemperere den de siste timene, inni og utenpå. Et tips som sto i Aftenposten nylig, og som ga en tydelig bedre kalkun.

(Har pleid å hive inn fugl som strengt tatt er veldig kald i midten¨:-))

Hvor lenge bør den romtempereres for at den skal bli bra på inn og utside?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798274
Del på andre sider

Gjest språkfrik

Hvor lenge bør den romtempereres for at den skal bli bra på inn og utside?

Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint.

Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen.

Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert.

Lykke til! Kalkun er nam!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798399
Del på andre sider

Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint.

Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen.

Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert.

Lykke til! Kalkun er nam!

Trodde det stod rompetrening av kalkun.

Måtte gni meg litt i øynene nå ja :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798410
Del på andre sider

Annonse

Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint.

Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen.

Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert.

Lykke til! Kalkun er nam!

Takker! Nå skal den bli bra!

Kalkun er godt, ja. Utrolig godt. Og fordelen med dette fjærkreet er at jeg stort sett bare spiser det i jula. Da blir det ekstra digg :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798432
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...