SierDuDet Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Hvor lenge før den skal stekes må jeg ta en 4,7 kilos kalkun ut av frysa for at den skal tine og bli i form? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Jeg vil tippe minst 2 døgn i kjøleskap. Du kan tine den hurtigere i romtemperatur (eller til og med i vann) men da blir den tørrere. Lykke til! Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Det tar ganske lang tid å tine den. ET døgn er litt for lite - så 1.5-2 døgn ca. Kanskje ha den i kjøleskap de første timene - så fremme de siste timene. Er den ikke helt tint så risikerer du at den blir ujevnt stekt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 http://www.prior.no/prior/invoke.cfm?objectid=170A87CC-41F2-11D4-8C7400010244FA63&method=oppskrift_display Alt du behøver å vite! :-) Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 2 døgn i kjøleskap, ikke glem innmatposen inni. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Skal du være kokk og vert nyttårsaften? I år er det min tur til å være det. Liker best å være gjest og gå til ferdig dekket bord. :-/ PS. Ikke glem Waldorfsalaten. Den er et must. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SierDuDet Skrevet 20. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2003 Da sier vi ca 2 døgn i kjøleskapet! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest språkfrik Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Da sier vi ca 2 døgn i kjøleskapet! - og husk å romtemperere den de siste timene, inni og utenpå. Et tips som sto i Aftenposten nylig, og som ga en tydelig bedre kalkun. (Har pleid å hive inn fugl som strengt tatt er veldig kald i midten¨:-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SierDuDet Skrevet 20. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2003 - og husk å romtemperere den de siste timene, inni og utenpå. Et tips som sto i Aftenposten nylig, og som ga en tydelig bedre kalkun. (Har pleid å hive inn fugl som strengt tatt er veldig kald i midten¨:-)) Hvor lenge bør den romtempereres for at den skal bli bra på inn og utside? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest språkfrik Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Hvor lenge bør den romtempereres for at den skal bli bra på inn og utside? Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint. Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen. Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert. Lykke til! Kalkun er nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint. Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen. Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert. Lykke til! Kalkun er nam! Trodde det stod rompetrening av kalkun. Måtte gni meg litt i øynene nå ja 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798410 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Trodde det stod rompetrening av kalkun. Måtte gni meg litt i øynene nå ja Åsemor - your mind is like a Welsh railway.... ...one track and dirty! ;-) God jul til deg og dine! Alt godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Åsemor - your mind is like a Welsh railway.... ...one track and dirty! ;-) God jul til deg og dine! Alt godt. Hehe... God jul til deg og 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SierDuDet Skrevet 20. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2003 Anslår etpar-tre timer fra den er gjennomtint. Husk å dra ut innmatposen såsnart du kan få den ut pga frosten, det speeder opp tiningen/tempereringen inni fuglen. Etter steking: husk å beregne minst 15 min til hvile av kjøttet, altså fra du tar den ut til du kutter og serverer. Men det visste du sikkert. Lykke til! Kalkun er nam! Takker! Nå skal den bli bra! Kalkun er godt, ja. Utrolig godt. Og fordelen med dette fjærkreet er at jeg stort sett bare spiser det i jula. Da blir det ekstra digg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130423-fj%C3%A6rkre/#findComment-798432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.