Gå til innhold

Beregne mat


Anbefalte innlegg

Gjest ferskingen

Jeg skal stå for juleselskapet på julaften i år, for første gang. Jeg er helt grønn og fersk på dette området. Hvor mye ribbe, pølser og medisterkaker bør jeg beregne per person? Hvor mange poteter til 6 personer???

Hvilke poteter er best å koke, som ikke faller fra hverandre når de skal serveres....???

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130431-beregne-mat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kizza1365380506

Jeg pleier å beregne 250-300 gr kjøtt og 4-5 poteter pr. person . Så en ribbe på 2-2,5 kg er nok, du kan jo kjøpe litt ekstra og heller ha rester en dag. Hvilke poteter som er best vet jeg ikke, men spør i butikken om de er mølne, da vil du ikke ha dem.

Lykke til, det går nok fint skal du se.

Mvh

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130431-beregne-mat/#findComment-798253
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...