Gjest ferskingen Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Jeg skal stå for juleselskapet på julaften i år, for første gang. Jeg er helt grønn og fersk på dette området. Hvor mye ribbe, pølser og medisterkaker bør jeg beregne per person? Hvor mange poteter til 6 personer??? Hvilke poteter er best å koke, som ikke faller fra hverandre når de skal serveres....??? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130431-beregne-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kizza1365380506 Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Jeg pleier å beregne 250-300 gr kjøtt og 4-5 poteter pr. person . Så en ribbe på 2-2,5 kg er nok, du kan jo kjøpe litt ekstra og heller ha rester en dag. Hvilke poteter som er best vet jeg ikke, men spør i butikken om de er mølne, da vil du ikke ha dem. Lykke til, det går nok fint skal du se. Mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130431-beregne-mat/#findComment-798253 Del på andre sider Flere delingsvalg…
citoyen Skrevet 20. desember 2003 Del Skrevet 20. desember 2003 Av poteter kan du f.eks bruke Beate eller Asterix, de er kokefaste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130431-beregne-mat/#findComment-798267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.