Gjest ganne Skrevet 21. desember 2003 Skrevet 21. desember 2003 Kjøper dere ferskt eller frossent pinnekjøtt? Er den ferske så mye bedre tro? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 21. desember 2003 Skrevet 21. desember 2003 Kan aldri tenke meg det er noen forskjell hvis det er årets og ikke fjorårets pinnekjøtt. Jeg har fått harskt frossent pinnekjøtt fra året før en gang. Da blei det baluba og ulveknurr i butikken dagen etter. Godt jeg ikke skulle ha gjester men bare prøvedampe litt for å finne ut hvor salt det var. 0 Siter
Grip Skrevet 21. desember 2003 Skrevet 21. desember 2003 Pinnekjøtt konserveres med tørking og salting. Med riktig fremstilling og oppbevaring er det unødvendig å fryse varene. Frosset pinnkjøtt er mistenkelig. Jeg styrer unna. 0 Siter
Mumlegåseegg Skrevet 21. desember 2003 Skrevet 21. desember 2003 Hverken frossen eller fersk! Den SKAL være tørket og saltet -ikke fersk slik jeg så den i Sverige! Og frossen styrer jeg langt unna -da er den GARANTERT gammel! Og så skal det være Stranda-mat, hel side, noe annet duger dårlig... 0 Siter
Gjest vossafår Skrevet 21. desember 2003 Skrevet 21. desember 2003 Kjøp det hos en slakter, IKKE i frossendisken på REMA. Det er himmelvid forskjell. Men hvis du liker harskt fett..vel..smaken er som baken.. 0 Siter
tiliti Skrevet 22. desember 2003 Skrevet 22. desember 2003 Kjøp det hos en slakter, IKKE i frossendisken på REMA. Det er himmelvid forskjell. Men hvis du liker harskt fett..vel..smaken er som baken.. Ferskt pinnekjøtt fra min lokale rema, pinnekjøtt fra spekeloftet, det var godt det. Men frossent pinnekjøtt nei .. .noe suspekt 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.