Vincent Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 ehh... med litt juks da. Kjøpte en sånn jukse-pakke idag, med noe som heter "Firkløver-kake". Med papp-form og Firkløver. Men, siden jeg måtte tilsette såvel smør og vann og egg, så kan da ikke posen med mixen innehold noe særlig mer enn mel, kakao og bakepulver? Men den smaker helt utmerket. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Hoh!! Hva skal jeg si da? Jeg har blitt skrytt opp i skyene på DOL for min bakekunst tidligere. Bare se her: http://forum.doktoronline.no/forum/bin/gotomsg.wa?msgid=1441539 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 http://www.ktv.no/~abe-ktv/kake.jpg Det er denne kaka tråden under handler om. 0 Siter
Vincent Skrevet 22. januar 2004 Forfatter Skrevet 22. januar 2004 http://www.ktv.no/~abe-ktv/kake.jpg Det er denne kaka tråden under handler om. *pjuk* 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Er helt elendig på å lage kaker, gjærbakst kan jeg! Og annen mat.. Men klarte til og med å fucke opp en jukse-kake... Da er man elendig med kaker vettu! ; ) Skjønner ikeke hvordan det er mulig.. var gulrot kaka.. Glasuren trakk seg ned i kaka og den ble klisste og søt og jævlig.. Rett i bøtta! 0 Siter
Gjest lis@bet Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Spiste opp Firkløvern jeg, så det ble ikke rare kaka her i huset. Men godt var det lell! :-) 0 Siter
Gjest Rusle Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Jøss, det var ikke verst. Da kan jeg skryte av at jeg er litt flinkere enn deg, men bare litt. 0 Siter
Gjest god helg Skrevet 23. januar 2004 Skrevet 23. januar 2004 Hva med kokos-sjokoladen du skulle lage, har du en oppskrift? 0 Siter
Gjest wildheart Skrevet 23. januar 2004 Skrevet 23. januar 2004 Er helt elendig på å lage kaker, gjærbakst kan jeg! Og annen mat.. Men klarte til og med å fucke opp en jukse-kake... Da er man elendig med kaker vettu! ; ) Skjønner ikeke hvordan det er mulig.. var gulrot kaka.. Glasuren trakk seg ned i kaka og den ble klisste og søt og jævlig.. Rett i bøtta! heldiggris, sier jeg. Jeg som kan bake kaker! Men gjærbakst?? Små, harde klumper som kalles boller eller rundstykker -- jeg har gitt opp, men håper at jeg engang..... engang! ..skal bli sånn kosleig husmor på koselig kjøkken .. HVA er hemmeligheten med å få det luftig?? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.